Kopasz és meztelen nők egy figyelemfelkeltő naptárban

betegség alopécia nők kopasz meztelen naptár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb kampány indult egy betegség kapcsán. 12 nő meztelenül pózol egy naptárban, hogy felhívják a figyelmet az alopécia nevű betegségre.

A 2015-ös naptár a kopasz és meztelen lányok egy hétvégéjét mutatja meg. Vidéki kastély, tea, autó és vidámság, a képek különlegesek és magával ragadóak. A vállalkozó szellemű nők, akiknek mindegyike alopéciában szenved, azt szeretné megmutatni, hogy a kopasz hölgyek is szépek és kívánatosak. Le a kalappal a bátorságuk előtt.

Forrás: www.prettybald.co.uk

8 betegség, amit a hajad elárul rólad!

„A férfiaknál és a nőknél egyaránt jelentkezhet a hivatalosan androgenetikus és androgén alopécia. Általános oka a nemi hormonok szintjének megváltozása lehet, de akár betegségek is kiválthatják a kopaszodást, amelyek beavatkoznak a hormontermelődés folyamatába" A Life.hu írásából megtudhatod a hajhullás milyen betegségek tünete lehet.

Az alkotók szerint sok kreatív naptár létezik, de ennél különlegesebbet még ők sem láttak.

Alopécia: A haj vagy a szőrzet körülírt vagy kiterjedt, ideiglenes vagy végleges, veleszületett vagy szerzett hiánya. Sajnos az esetek többségében az alopécia visszafordíthatatlan folyamat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.