Mellrákkal műtötték Terry Blacket - Kiújult a betegsége

mellrák Terry Black műtét tüdőrák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos műtéten esett át Terry Black. A 56 éves transzvesztita művész - aki korábban is átesett operáción - bal melléből operáltak ki egy daganatot. 

Nyolc éve már műtötték mell-, majd tüdőrák miatt, de tavaly megint találtak nála egy daganatot. Altatását viszont hörgőszűkülete és csonka tüdeje miatt nem vállalták Magyarországon. Mivel sokáig kint dolgozott, betegbiztosítása érvényes, ezért esett Münchenre a választás, ahol - a szövettani eredmény függvényében - újabb beavatkozásokra is sor kerülhet majd.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

"Az előzetes vizsgálatok alapján csupán egy félórás műtétről volt szó, ám végül másfél órás beavatkozásra volt szükség első alkalommal, amelynek során kivették a bal mellemből a rákos daganatot. Sajnos a szövettani eredményre még várni kell. Félek, mert az évekkel ezelőtt kioperált daganataim rosszindulatúak voltak, és erre most is van esély" - nyilatkozta a Blikknek Terry.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.