Nagyon leépült Jonathan Rhys-Meyers – Ezt tette az alkohol a színésszel

Forrás: Northfoto -
ital Jonathan Rhys Meyers alkoholfogyasztás üveg üzlet elvonókúra bolt sétálás London vodka részegség alkoholprobléma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokkoló fotók kerültek elő a színészről: szakadtan, koszosan, egy üveg vodkával a kezében, a szemtanúk szerint meglehetősen bizonytalanul szédelgett London utcáin.

Alig lépett ki egy italos üvegektől csörgő szatyorral London egyik üzletéből Jonathan Rhys-Meyers, már az utcán felbontotta az egyik nemrég vásárolt vodkát.

Forrás: Northfoto

Pedig a képek tanúsága szerint a legkevésbé sem volt szüksége arra az újabb adag italra: a Tudorok című sorozatból megismert színészen látszott, túl van már jó néhány poháron, külseje pedig talán sosem volt még ennyire ápolatlan.

Forrás: Northfoto

A jóképű sztár és az alkohol kapcsolata nem új keletű, italproblémája miatt többször is részt vett már elvonókúrán. Valami azonban mégsem stimmel most Rhys-Meyers háza táján: csak nem menyasszonyával, Mara Lane-nel vannak gondok otthon?

Miért akarta eldobni magától az életét?

Jonathan Rhys-Meyersről néhány évvel ezelőtt jelentek meg a hírek, amelyek szerint öngyilkossági kísérlete majdnem sikerült. De vajon miért akarta ez a jóképű, tehetséges, fiatal fiú eldobni magától az életét? A Life.hu ITT kereste a lehetséges válaszokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.