Szívszorító poszt a mellrákban meghalt asszonytól

Forrás: Thinkstock -
halál mellrák blog rákbeteg posztolás kemoterápia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Utolsó blogbejegyzésében megható sorokkal búcsúzott a kétgyermekes édesanya, Rosie Chueka az élettől.

A londoni ügyvédnőnél még 2014 júniusban diagnosztizálták a mellrákot és azonnal kemoterápiás kezeléseknek vetették alá. A gyógyszerek nem segítettek és Rosienál a rák kiújult, átterjedt a májára. A családanya Fightinggenghis nevű blogjában rendszeresen írt arról, min megy keresztül és itt is búcsúzott azoktól, akik rendszeresen olvasták bejegyzéseit.

Forrás: Thinkstock

„Az elmúlt tíz napot egy londoni kórházban töltöttem távol a szeretteimtől a gyerekeimtől, sajnos gyorsan romlik az állapotom. A szervezetem nem tudja folytatni a harcot a rákkal, és már semmit nem lehet tenni, azt mondják, most már csak enyhíteni tudják a fájdalmamat. Remélem, hogy hamarosan hospice házba mehetek, ahol békés és fájdalommentes környezetben lehetek. Senki nem tudja megmondani, hogy csak napok vagy hetek vannak hátra. De biztosan nincs sok időm" – írta Rosie.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.