Koncertje előtt ájult el a milliomos rapper, Dynamic

Forrás: Facebook/ Dynamic -
Dynamic eszméletlen állapot ájulás rapper
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Orvost kellett hívni Dynamichoz, ugyanis a zenész egyik pillanatról a másikra rosszul lett, majd elájult egy fellépése előtt.

A rapper szerencsére már jól van, de az orvosok szerint lassítani kell: „Eléggé hedonista életet élek. Amit megkívánok, azt megeszem és megiszom, cserébe viszont rengeteget dolgozom, így sportolni szinte semmi időm sincs. Az ájulásom előtt picit rosszul éreztem magam, de nem gondoltam volna, hogy így reagál a szervezetem. Amikor magamhoz tértem, nagyon megijedtem” – nyilatkozta a zenész a Blikknek.

Forrás: Facebook/ Dynamic

A rappernek nagyon oda kell figyelnie a testsúlyára, hiszen korábban a mérleg is kiakadt, amikor ráállt. „Néhány évvel ezelőtt nem mertem ráállni otthon a mérlegre, hiszen folyton hibaüzenet jelent meg. Nem szeretném, ha ez újra megtörténne, az ájulásról nem is beszélve” – mondta Dynamic.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.