Mozgáskorlátozott parkolóhelyet festett fel magának az útra egy nő

Forrás: Thinkstock -
kerekesszék mozgáskorlátozott parkoló festés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Claire Lomasnak elege lett, hogy még mindig nincs kislánya iskolája előtt mozgáskorlátozottaknak fenntartott parkolóhely, holott áprilisban kérvényezte felfestését. Úgy döntött, majd ő intézkedik.

Egy brit város, Melton Mowbray hatóságánál kérvényezte Claire Lomas, hogy lánya iskolája elé fessenek fel egy parkolóhelyet mozgáskorlátozottak számára, hogy le tudjon parkolni. Április óta várta, hogy intézkedjenek, de nem történt semmi. Nem tudta bekísérni kislányát az első tanítási napra, mert nagy volt a tömeg, nem tudott leparkolni. Telefonált a helyi tanácsnak, de nem tudtak információt adni, mikor készül el a parkolóhely.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Ekkor Claire úgy döntött, majd ő a kezébe veszi az ügyet. Rózsaszín festékszóróval felfestett magának egy mozgáskorlátozott parkolóhelyet az iskola elé. A hatóságok észrevették, elnézést kértek tőle, és nem büntették meg a festésért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.