Újabb műtét vár Korda Györgyre?

Forrás: Balázs Klári -
Korda György műtét gyógyszer vérkeringés hűség gondoskodás ápolás láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű énekes a minap fájós lába miatt ment orvoshoz. Ha a gyógyszeres kezelés nem segít, műtétre lesz szüksége.

A 76 éves Kord György állapotát jelenleg gyógyszeres kezeléssel próbálják rendbe hozni. Az orvos szerint, ha ez nem válik be, novemberben sor kerül a műtétre. „Ha a gyógyszer nem segít, marad az ércsere. Egy műanyagból készült vezetéket tesznek a combomba, hogy javuljon a vérkeringésem” – mesélte a Storynak az énekes, akinek fájós lábával még a járás is gondot okoz .

Forrás: Balázs Klári

Balázs Klári a legnagyobb szeretettel gondoskodik férjéről, még a széltől is óvja őt. „Örökké hálás leszek a feleségemnek, mert nemcsak a reflektorfényben, hanem a bajban is hűséges társam. Ha például a tavalyi súlyos műtétem után nem ápol engem olyan odaadással, már biztos, hogy nem élnék” – mondta komolyan Gyuri bácsi.

Korda György és Balázs Klári: „"Ki sem jöttünk a hálószobából!"

Több mint 3 évtizednyi házasság után is imádják egymást: a 76 éves énekest a mai napig lázba tudja hozni csinos felesége! Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.