"Nem készülök a halálra" - Puszit küld a rákkal küzdő Galkó Balázs

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
Galkó Balázs rák gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Galkó Balázs korábban a közösségi oldalán tudatta ismerőseivel, hogy önként vonult be az Országos Onkológiai Intézetbe. Január elején bizakodó szavakat küldött a érte aggódóknak, most pedig ismét üzent.

A 66 esztendős Galkó Balázs a sugárkezelésnek köszönhetően már újra képes beszélni, és sokkal jobban érzi magát - írja a Blikk.

Galkó Balázs Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

"Nyelvgyökrákkal kezelnek. Korábban sem tiltottak el az orvosaim a beszédtől, csak nem voltam rá képes a fájdalomtól - kezdte a színművész, aki biztos benne, hogy ő az erősebb, és legyőzi a sokszor halálosnak mondott betegséget.

"Fájt a torkom, köhögtem, és néha berekedtem, ezért öblögettem mindenféle szerekkel. Próbáltam otthon kikezelni, mint mások az egyszerűnek vélt torokgyulladást, mert lázam nem volt. Amikor nem múlt el, felkerestem a kistarcsai kórházban Jakab György doktor urat, aki belenézett a torkomba, majd megkért, hogy menjek be a szobájába. „Ekkora a sz...r?", kérdeztem, mert ebből rögtön tudtam, mi van - magyarázta el súlyos daganatos betegségének diagnosztizálását a lapnak.

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

"Otthon karácsonyoztam. Túlzás lenne azt állítani, hogy jó kedvünk lett volna, de az ünnepet a gyerekeimmel akartam tölteni. Közösségi oldalamon akkor tudattam a betegségemet, amikor befeküdtem a kórházba, mert nagy fájdalmaim lettek a sugárkezelés miatt. Azért jöttem be, mert nem tudtam már se enni, se inni. Nem a daganat fájt maga, hanem a sugarazás miatt a szám, a nyelés, meg minden.

A dolog nem egyszerű, nem fekete vagy fehér, de bízom a teljes gyógyulásban. Hogy szükség lesz-e később műtétre, nem tudom, nem értek hozzá. Darabos ételt még mindig nem tudok enni, nyelni is nehéz, de inni már képes vagyok. A sugárkezelésnek vége, ez biztos most. Egy nagy puszit küldök azoknak, akik jó hírt várnak rólam. Jól vagyok, nem készülök a halálra!" – üzente a Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztjével és Radnóti Miklós antirasszista díjjal kitüntetett színművész.

Hiába akarunk, nem tudunk örökké boldogok lennihttp://www.life.hu/drlife/20160112-a-boldogsag-nem-mindig-tolunk-hanem-a-korunktol-fugg-egy-kutatas-szerint.htmlA boldogság mindenkinek jár élete során, csak éppen nem minden életszakaszában – derült ki egy friss kutatásból. A boldogságunk elméletileg korunktól és egy U-alakó görbétől függ, sőt három különböző boldogságtípus is létezik. Dr. LifeThinkstockMemóriagondokkal és inkontinenciával küzd Lamar Odomhttp://www.life.hu/drlife/20160112-lamar-odom-kosarlabdazo-gyerekei-nem-tudtak-hogy-kiengedtek-a-korhazbol-az-apjukat.htmlA prostituáltakkal dorbézoló, jelenleg épp lábadozó kosárlabda-játékos kezelését egy másik rehabilitációs központban folytatják. Dr. LifeAFPAzt hitte, hogy pattanás, pedig súlyos rákja volthttp://www.life.hu/drlife/20160112-sulyos-rakfajta-tamadta-meg-a-szervezettet-pattanasnak-hitte-pedig-tumor-volt-az-arcan.htmlJodie Dominy azt hitte, hogy az arcán lévő elváltozás csak egy apró duzzanat, pedig egy ritka rákfajta támadta meg a szervezetét. Dr. Life--Azt hitték, lopott holmik vannak a kabátja alatt, pedig csak sérve volthttp://www.life.hu/drlife/20160112-glenn-williams-hasi-servere-azt-hittek-a-boltosok-lopott-holmikat-visz-a-kabatja-alatt.htmlGlenn Williams hasán egy focilabda nagyságú sérv növekedett. A nyugdíjas férfit műtő orvos elmondása szerint pályafutása során még soha nem találkozott ekkora kinövéssel. Dr. Life--5+1 embertípus, akik idegesítenek minket a Facebookonhttp://www.life.hu/drlife/20160112-sajnaltatos-es-a-politikus-ezeket-a-tipusok-mindenki-facebook-ismerosei-kozott-megtalalhatoak.htmlAligha találunk már olyan embert, akinek nincs Facebook profilja. Akiknek van, azoknál nem fordulhatott elő, hogy ebből az 5+1 típusból legalább egy valaki nap mint nap ne aktivizálná belső mozgatórugóit, azaz hogy ismerőseivel örömét és bánatát megossza. Dr. Life--Megtalálták az AIDS ellenszerét!http://www.life.hu/drlife/20160112-izraeli-orvosok-megtalaltak-az-aids-a-hiv-virus-ellenszeret.htmlIzraeli orvosok azt állítják, teljesen el tudják tüntetni az AIDS vírust az emberi szervezetből. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.