Vajna Timi: "Megtanították nekem, hogyan kell Andyt és a sebet ápolni"

Forrás: Origo -
Andy Vajna Vajna Tímea gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andy Vajna a közelmúltban heteket töltött kórházban, de eddig senkinek sem beszélt arról, mi is volt a baj. Azt tudni lehetett, a lába okozza a problémáit, és sokáig az is kétséges volt, hogy repülőre szállhat-e, hogy részt vegyen az Oscar-díj átadóján Los Angelesben. Félő volt ugyanis, hogy frissen operált lábából vérrögök indulnak el, amelyek trombózist is okozhatnak.

Az Első Magyar Filmdíj vasárnap esti díj­átadó gáláján viszont a filmgyártás megújításáért felelős kormánybiztos nyíltan beszélt betegségéről a Bors újságírójának. "Volt egy operációm Amerikában két hónappal ezelőtt, és a seb nagyon lassan gyógyult be. Szokatlan, de előfordul, ez okozta a mostani problémákat. De már semmi bajom" - mondta a lapnak Andy Vajna, akitől hamar felesége, Timi vette át a szót, akin látszott, férje minden gondjával és bajával tisztában van,

és a híresztelésekkel ellentétben nagyon is gondoskodó feleség. Vagyis Vajna jó kezekben volt Amerikában és a repülőúton is.

Forrás: Origo

"Kifejezetten aggódós feleség vagyok, mindig ott voltam a kötéscserénél is, ahol megmutatták és megtanították nekem a nővérek, hogy hogyan kell Andyt és a sebet ápolni. Így amikor most Amerikában voltunk az Oscaron, meg tudtam csinálni magam is" - emlékezett vissza Tímea, akinek aligha lehetett könnyű dolga. Egy nehezen gyógyuló, makacs seb ellátása ugyanis nem egyszerű feladat. "Most már erre sincs szükség, a napokban jártunk kontrollon az orvosnál, aki mindent rendben talált" - magyarázta Timi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.