Két férfi összeverte az utcán a várandós, részeg Damu Edinát

Fotó: Margitay Klára/Life.Hu - Origo -
Damu Roland öngyilkos alkoholizmus öngyilkosság Damu Edina várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rettenetesen aggódik a családja Damu Edináért. A várandós asszony képtelen ellenállni az italnak, édesanyja leginkább a zárt osztályon tudná biztonságban. 

Ahogy megírtuk, Edinát a múlt szombaton mentő vitte kórházba, azóta pedig ismét bajba keveredett. "Sajnos nem bírta ital nélkül, és hazament egy nagy veszekedés után. Péntek hajnalban azzal hívott fel, hogy kiment cigarettát venni, és két férfi megverte az utcán. Hallottam a hangján, hogy megint ivott" - mondta el az édesanyja, és hozzátette, lánya a zárt osztályon lenne biztonságban. Arról is beszélt, hogy abban sem biztos, hogy megverték Edinát, lehet, elesett részegen.

Fotó: Margitay Klára/Life.Hu - Origo

"Kijöttek az érdi rendőrök, csakhogy nem tudtak bemenni a kapun. Végül az orvosi ügyelet bejutott, sérülten, fűfoltos nadrágban találták a kövön fekve, mentők vitték kórházba. Most végre felvették a szülészeti osztályra, de Edina ezt is elutasította, pedig zárt osztályon kellene őrizni, ott lehetne megóvni az életét! Attól félek, hogy szokása szerint elkóborol, és az utcán jön rá a szülés. Akkor pedig nemcsak a baba, de az ő élete is veszélybe kerül" - folytatta a Blikknek az asszony.

"Előző éjjel hívott a feleségem, hogy öngyilkos lesz. Sikerült lebeszélni erről, megegyeztünk, hogy pénteken meglátogatom. Hajnalban azonban a számáról már egy orvos értesített, hogy Edina ittas, és egy budai kórház traumatológiájára viszik. Anyósom értesített, hogy saját felelősségére távozott" - nyilatkozta a történtekkel kapcsolatban Damu.

A lap úgy tudja, pénteken este Edina befeküdt a kórházba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.