Világkörüli útra indult, miután megtudta, hogy rákos

Forrás: Facebook / Megan Sullivan -
betegség utazás rák 7 csoda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megan Sullivannél bőrrákot diagnosztizáltak, majd ahelyett, hogy magát sajnáltatta volna úgy döntött, belevág élete legnagyobb kalandjába. Megnézte a világ 7 csodáját összesen 13 nap alatt: 12 ország, 15 repülőút, 45 419 kilométer, 5 hotelben töltött éjszaka.

"Lezuhantam egy szikláról a Yosemite Nemzeti Parkban, később elütött egy autó, majd a kórházban közölték velem, hogy bőrrákom van. Mindezt 1 hónap leforgása alatt. 2 héttel később eldöntöttem, hogy megnézem a világ 7 csodáját, 13 nap alatt. Úgy érzem, hogy sokkal inkább élek most, mint azelőtt" - mesélte el történetét Megan Sullivan.

Megan a Machu Picchu-nál Forrás: Facebook / Megan Sullivan

A lány élete legnagyobb kalandja után sikeresen megvívta élete legnagyobb csatáját is a rákkal. Ő nyert!

A világ 7 csodája

A New 7 Wonders Alapítvány egy 21-es szűkített listával szavazást kezdeményezett a világ hét új csodája listájának összeállítására. A szavazás végeredményét 2007. július 7-én hozták nyilvánosságra:
Chichén Itzá (Yucatán-félsziget, Mexikó)
A Megváltó Krisztus szobra (Rio de Janeiro, Brazília)
Colosseum (Róma, Olaszország)
Kínai nagy fal (Kína)
Machu Picchu (Peru)
Petra (Jordánia)
Tádzs Mahal (Agra, India)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.