Megszólalt Kulka János nővére

Forrás: InterCom -
betegség Kulka János színművész kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy mi is hírül adtuk, Kulka Jánost kedden este először a Honvédkórházba, majd mentővel az Amerikai úti Országos Klinikai Idegtudományi Intézetbe szállították. A színművészen életmentő műtétet kellett végrehajtani – ezt családja is megerősítette. A Katona József Színház is közleményt adott ki a színművész állapotával kapcsolatban. Hogy pontosan mi Kulka János betegsége, nem tudni, de a klinika, ahova került, kifejezetten stroke-os betegekkel, agyvérzésesekkel és agyi infarktust elszenvedőkkel foglalkozik.

"Nem tudunk többet mondani, mint ami a közleményünkben van, hiszen még nincs változás az állapotában. Ar­ra kérünk mindenkit, hogy drukkoljon, hogy küldjön nagyon sok pozitív energiát a testvéremnek! Az orvosok szerint az első 24–48 óra vízválasztó, utána bizto­­san többet tudunk" - mondta el a Borsnak a színész nővére, Janina, aki maga is orvos.

Forrás: InterCom

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.