Az élet nem ér véget harminc után, sőt! – Hatvanas sztárok hasznos tippjei fiataloknak

kor Diane Keaton szépség Kim Basinger Meryl Streep idősödés sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan már tényleg elhisszük, hogy harminc felett nincs is élet, ám egyre több hatvan feletti nő cáfol rá minderre, és bizonyítja be, hogy plasztikai műtétek nélkül is lehet még valaki vonzó. Tíz híres nő fedte fel a titkát annak, hogy koruk ellenére mitől olyan csábosak, boldogak és felszabadultak. 

A 67 éves Linda Rodin stylistként olyan hírességeket öltöztetett, mint Madonna vagy Gisele Bündchen, és még ma is egy kozmetikai márka arcaként hirdeti, hogy a legfontosabb önmagunk elfogadása. Rodin a Vogue-nak nyilatkozva elmondta, hogy a szépség titka a sok alvás és az egészséges táplálkozás.

Forrás: Instagram/Linda Rodin

Christie Brinkley a 80-as években kedvelt címlaplány volt, és azóta több mint 500 magazinban csodálhattuk meg őt. Christie ma is számos márka reklámarca, és azt vallja, legfontosabb, hogy

a nők ne akarjanak semmiféle elvárásnak megfelelni,

egyszerűen csak érezzék jól magukat. Véleménye szerint az egészség mindennek az alapja, és a szépségnél többet ér, ha megvan valakiben az X-faktor.

Diane Keaton, a népszerű színésznő könyvében arra biztatja a nőket, hogy találjanak a maguk számára olyan elfoglaltságot, ami igazán boldoggá teszi őket, amiben megtalálják önmagukat. Arra a kérdésre pedig, hogy mi a titka annak, hogy valaki szuper nővé váljon, egyszerű a válasza: próbálkozni kell.

Forrás: Vogue

Diane von Furstenberg divatmogul a sikerének titkát abban látja, hogy szereti az életet, igyekszik önmaga lenni, és mindig a maximumot hozza ki magából. A nőknek azt tanácsolja, a legfontosabb kapcsolat az élet során az önmagunkkal való kapcsolatunk, minden egyéb csak ez után következik.

Fotó: Terry O’Neill

Kim Basinger hatvanon túl sem vesz vissza a tempóból, ráadásul ugyanazzal a modellügynökséggel van szerződése, mint a lányának. Szerinte a fiatalság titka az, ha érdekel minket az élet, és másokat is hozzásegítünk ahhoz, hogy otthon érezzék magukat ezen a bolygón.

Jane Seymour maga sem hiszi el, hogy már a hatvanas évei derekán jár, de úgy döntött, elfogadja a korát,

örül annak, hogy egészséges és sikeres.

A boldog élet titka szerinte az, ha tudunk megbocsátani, és elfogadjuk azt, ami történik velünk.

Forrás: Mark Harrison Photoshoot

Jacky O’shaughnessy 62 évesen kezdte el a modellkarrierjét, és azonnal hatalmas rajongótábora lett. Az egészet játéknak fogta fel, és véleménye szerint nincs olyan, hogy korhoz nem illő öltözködés vagy frizura, egy a fontos csupán, hogy mindenki fogadja el önmagát olyannak, amilyen, és ne akarjon más lenni.

Meryl Streep, a háromszoros Oscar-díjas színésznő

arra biztatja a fiatalabb nőket, hogy örüljenek az egyediségüknek,

ne foglalkozzanak folyton a súlyukkal, és ne akarjanak mindig valaki másra hasonlítani. A színésznő azt is elárulta, hogy régen utálta a saját orrát, de ma már nincs vele semmi baja, elfogadta úgy, ahogy van.

Forrás: Ricki and the Flash” Promotional Photoshoot

Beverly Johnson azzal csinált történelmet, hogy fekete nőként elsőként került a Vogue címlapjára 1974-ben, azóta pedig már számos modell karrierjét egyengette. Véleménye szerint az a fontos, hogy mindenki rájöjjön, őt magát mi teszi boldoggá, mitől érzi igazán jól magát. Sok nő például nem bánja, ha őszül, és nem hajlandó hajfestéssel tölteni az idejét, mert úgy szeretik magukat, ahogy vannak. Mások viszont attól boldogok, ha nincs egy ősz hajszáluk sem. A lényeg, hogy

ne mások véleménye befolyásoljon,

csakis a saját érzéseink.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.