Boldog vége lett az edzőteremből elküldött Down-szindrómás fiú történetének

Forrás: Facebook/Mikó István -
kitiltás edzőterem Mikó Attila Budapest Down-szindróma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány nappal ezelőtt a Down-kóros fiú bátyja tette közzé a hírt, miszerint testvére nem járhat többé abba az edzőterembe, amit addig látogatott. A poszt nagy felháborodást keltett, ugyanakkor rengetegen jelentkeztek, hogy segítenének a fiúnak. 

A Down-szindrómás Mikó Attila szüleivel együtt járt edzőterembe, hogy ledolgozza feleslegét. Ám egy napon a tulajdonos megkérte őket, hogy ne menjenek többet, mert sok vendégtől érkezett panasz, amiért egy Down-szindrómás is látogatja a termet.

Forrás: Facebook/Mikó István

A hírt testvére tette közzé, ami óriási felháborodást keltett. Az elkeserítő történetnek azonban örömteli vége lett. Attila testvére, István tudatta mindenkivel, hogy elérték céljukat.

“Szeretnénk megköszönni a rengeteg felajánlást és támogató kommentet, privát üzenetet! A poszt elérte célját, már biztosan találunk olyan helyet, ahol nem zavarunk másokat”

- olvasható a közösségi oldalon. Leszögezte viszont, hogy eddig sem és továbbra sem céljuk támadni a terem tulajdonosát, aki segítőkész volt a kezdetektől. Üzleti szempontokat szem előtt tartva hozott egy döntést, és nem kitiltás történt, csupán megkérte őket, hogy ne menjenek többet oda edzeni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.