Somló Tamásnak még mindig szüksége van segítségre és felügyeletre

Forrás: Pozsonyi Roland -
betegség Somló Tamás család egészség énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sajnos egyre többet betegeskedik a legendás zenész. Egészségi állapota miatt pedig már több fellépését is le kellett mondania. A sztár a szűk családján kívül senkit sem enged közel magához. 

A Bors állítása szerint elképzelhető, hogy a legendás magyar zenészt egy merőben új terápiával, egy különleges biogyógyszerrel kezelik majd, melytől biztosan javul majd az állapota. A lap információi szerint a zenész igyekszik meggyógyulni, de meglehetősen türelmetlen. Amint tud, elszökik a kórházból.

Forrás: Pozsonyi Roland

"Egy rövid időre egyedül lehet hagyni, ilyenkor jól elvan. Ez komoly változás és javulás az elmúlt hetekhez képest, mindenképpen reményteli dolog. Úgy tűnik, az orvosok meg­találták a megfelelő terápiát, és ez segített, de persze nem szabad azt sem figyelmen kívül hagyni, hogy Tamás mellett ott van az egész családja, akiket nagyon szeret, és akik közelsége igencsak jó hatással van rá" - mesélte a lapnak Somló egyik közeli ismerőse.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.