Jennifer lábak nélkül is megállja a helyét a világban

kosárlabda akrobatika gimnasztika születési rendellenesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer élete pár nappal a születése után rögtön egy elutasítással kezdődött, ugyanis szülei elhagyták, mert lábak nélkül jött a világra. A lány azonban nem ismert lehetetlent, és mára már sportolóként, számos sikerrel büszkélkedhet.

A 28 éves Jenniferről a születése napján lemondtak a szülei, otthagyták a kórházban. Egy család viszont adoptálta őt és mindenben támogatták. Folyamatosan biztatták, így Jennifer már hétévesen versenyeket nyert gimnasztikában,

és nagy sikereket ért el baseballban és kosárlabdában is.

A lány később megkérdezte szüleit, hogy mi történt a biológiai anyjával és apjával, ekkor tudta meg, hogy a kórházban hagyták. Jennifer ekkor úgy döntött, hogy megkeresi őket, ekkor kiderült, hogy eredeti vezetékneve Moceanu,

csakúgy mint példaképének, Dominique Moceanu-nak.

Ezután hihetetlen dolog történt: a névegyezés ugyanis nem véletlen, mint kiderült, Dominique Jennifer nővére. A két lány azóta elválaszthatatlan, folyamatosan nyerik a versenyeket, Jennifer pedig Hollywoodba költözött - számolt be a People.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.