Milliókért műttette magát, mégsem hasonlít David Beckhamre

Forrás: AFP, Twitter/Jack Johnson -
operáció David Beckham műtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szépészeti beavatkozások sorát végeztette el magán a munkanélküli tinédzser, hogy kedvenc focistájára, David Beckhamre hasonlítson, de hiába.

Fáradhatatlanul azért küzd a munkanélküli tinédzser, hogy David Beckhamre hasonlítson. Rengeteg beavatkozást végeztek már el rajta, és még nincsen vége. Eddig azonban nagyon úgy tűnik, hogy eredménytelenek voltak a kezelések, ugyanis még nem igazán sikerült felfedezni a hasonlóságot közte és Beckham között.

Forrás: AFP, Twitter/Jack Johnson

Állítólag hitelből finanszírozza a beavatkozásokat Jack Johnson, aki 20 ezer fontot költött az átalakulásra. Már feltöltötték a fiú száját, botoxkezeléseket kap, hogy ne ráncosodjon, folyamatos barnító injekciókat, valamint fogászati kezeléseken is átesett. Egyelőre a hasonlóság nem egyértelmű, de még nincs is vége a beavatkozások sorának. Gyomorgyűrűt is kap majd, hogy könnyedén megszabaduljon a pluszkilóktól, és betervezett karjára egy David Beckham-féle tetoválást is, valamint a frizuráját is megcsináltatja.

"Mindig úgy akartam kinézni, mint ő,

mert nincs olyan ember a Földön, aki őt csúnyának tartaná. Rajongok érte, mert a semmiből jött, és sikerült felépítenie magát. Szeretem a kinézetét és a személyiségét is" - mondta Jack a Mirrornak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.