Berki beszólt Pamelának "Minden nőiességedet elveszíted!"

Forrás: Facebook/Édes Élet -
Hódi Pamela implantátum plasztika Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Neked nincs problémád, unatkozol!"- fakadt ki Berki Krisztián, amikor elkísérte szerelmét egy plasztikai sebészhez. Pamela nagyobb mellekre vágyik, ám ezt párja nagyon nem nézi jó szemmel...

Hódi Pamela többször említette már, hogy

nincs megelégedve melleivel.

Éppen ezért ellátogatott egy plasztikai sebészhez, hogy szakorvos véleményét is kikérje a témával kapcsolatban. Erre a konzultációra természetesen szerelme, Berki Krisztián is elkísérte. Mint kiderült a celeb nem támogatja kedvesét ebben a kérdésben, sőt kifejezetten az ellen van, hogy Pamela újabb implantátumokat rakasson be.

Berki Krisztián és Hódi Pamela Forrás: facebook/Édes Éles

"Minden nőiességedet elveszíted!"- taglalta véleményét Berki.

Miután a plasztikai sebész is azon az állásponton volt, hogy ha Pamelához hasonló melle lenne, biztosan nem feküdne kés alá, a reality sztár tovább ecsetelte véleményét:

"Neked nincs problémád, unatkozol"- folytatta a bírálatot.

Vajon Pami mindezek ellenére aláveti magát a beavatkozásnak, vagy enged a nyomásnak és a mostani kebleit választja? Egyelőre nem tudni, de kíváncsian várjuk a döntése eredményét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.