Beleszeretett donorjába a májkárosodott lány

műtét szerelem donor májkárosodás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életveszélyes volt a 27 éves Heather Krueger állapota, azonnali májátültetésre szorult. A lány azonban álmában sem gondolta volna, hogy egy önzetlen férfi a segítségére siet, megmenti az életét, és még el is veszi feleségül. Az egykori tengerészgyalogos Chris Dempsey sosem látta Heathert a műtét előtt, de végül nemcsak a máját adta a lánynak, hanem a szívét is.

Rettentő súlyos diagnózist állapítottak meg az orvosok Heather Kruegernél. A 27 éves amerikai lány májproblémája olyan kritikussá vált, hogy azonnali átültetésre szorult, különben meghal. Természetesen Heather teljesen kétségbeesett, nem tudta, találnak-e majd számára megfelelő donort ilyen rövid időn belül.

A lány egyik ismerőse elmesélte Heather kétségbeejtő helyzetét az egykori tengerészgyalogos Chris Dempsey-nek, aki nem habozott, azonnal segíteni akart a lánynak, akit még soha az életében nem látott. "Négy évet töltöttem el a tengerészgyalogságnál, ott tanultam meg, hogy semmi elől nem lehet megfutamodni.

Eldöntöttem, ha tudok segíteni, akkor segíteni is fogok"

- mondta Chris, aki azonnal fel is kerekedett, hogy megállapítsák, megfelelő donor lehet-e. Amikor kiderült, hogy alkalmas, Chris együtt ebédelt Heatherrel, aki így személyesen is meg tudta köszönni a férfi önzetlenségét. "Együtt ettünk, hogy meg tudjuk beszélni az egész folyamatot" - mondta Heather. A műtét szerencsére komplikáció nélkül zajlott, de utána is egymás közelében maradtak, olyannyira, hogy egymásba is szerettek. Másfél évvel a műtét után megtartották az esküvőjüket.

"Te vagy a legfantasztikusabb ember, akit valaha ismertem.

Hiszel bennem, jól érzem magam, veled minden egyes nap csodálatos. Miattad nevetek, mosolygok és merek újra álmodni" - idézi esküvőjén elhangzott megható szavait a CBS.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.