Műtét vár Tóth Gabi édesanyjára: protézist ültetnek be

Forrás: RTL -
Tóth Gabi műtét anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi mindent megtesz azért, hogy édesanyja, a legnagyobb kritikusa még sokáig beleszólhasson a dolgaiba. Komoly műtét vár ugyanis az anyukájára, az énekesnő pedig mindent elkövet, hogy segítsen neki. Megkereste a legjobb orvost, és ahogy csak tudja, támogatja őt.

Sokat segítettek a szülei Tóth Gabinak és Verának is még karrierjük elején, most rajtuk a sor, hogy megtegyenek mindent, amivel támogathatják őket. Természetesen ebbe beletartoznak az anyagiak is, hiszen a szüleik mindent feláldoztak értük: felköltöztek a fővárosba és eladták otthonukat. Tóth Gabi édesanyja szorul leginkább segítségre, mert komoly műtét vár rá.

Komoly műtét vár Tóth Gabi édesanyjára Forrás: RTL

"Furcsa az élet, mert hallottam korábban, hogy előbb-utóbb fordul a kocka, a szülő-gyerek státusz átalakul, de azt azért nem gondoltam volna, hogy ez ilyen hamar bekövetkezik" - mondta Gabi a Best Magazinnak, aki mindig ott van anyukája mellett, maikor szükséges. Nagy fájdalmai vannak ugyanis Erikának, most következik a harmadik műtétje. Kétszer már operálták a térdét, ezúttal pedig egy protézis fognak beültetni az orvosok.

"Sajnos nem tud hosszú órákon át állni, nem tud így dolgozni, ezért most mi, a gyerekei támogatjuk"

- árulta el az énekesnő. Hozzátette, nem tesznek le a szüleik elé pénzt, mert el sem fogadnék, így más módot találtak, hogy segítsenek. "Beszállunk a rezsibe, veszünk nekik egy-egy ruhát, kényelmesebb, drágább cipőt, vagy, ahogy ebben az esetben is,

megkerestem anyunak a legjobb orvost"

- árulta el Gabi, akinek anyukája egyben a legjobb barátnője, és legnagyobb kritikusa is. "Addig jó, amíg tanácsokat osztogat" - mondta az énekesnő, aki érzékenységét apukájától örökölte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.