Gyönyörű nő lett az egykor drogfüggő Dejah Hall

drog heroin Dr. Life
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 26 éves Dejah Hall sokkoló képeket mutatott magáról a közösségi oldalán. A lány drogfüggő volt, azonban már évek óta tiszta. Mutatjuk, mennyit változott a külseje! 

Az arizonai Dejah Hall már 4 éve tiszta, ezt pedig a közösségi oldalán is tudatta ismerőseivel. A lány története tényleg hihetetlen: ő maga is tudja, mennyire szerencsés azért, mert ki tudott gyógyulni a függőségéből.

Gyönyörű nő lett az egykor drogfüggő Dejah Hall Forrás: Facebook/Dejah Hall

Maga alatt volt, ezért is próbálta ki egy ismerőse javaslatára a heroint, ami viszont tönkretette őt. Sokkolóan vékonyra, 43 kilóra fogyott, ám még mindig szépnek látta magát - ez is a drog hatása miatt volt.

A fordulópont 2012 decemberében jött el az életébe: találkozott idős nagypapájával, aki megígértette vele, hogy új életet kezd. A lány nem sokkal később börtönbe került a drog miatt, nagyapja meghalt, ő azonban megfogadta, soha többé nem nyúl kábítószerhez.

Dejah Hall Forrás: Facebook/Dejah Hall

Dejah be is tartotta fogadalmát. 4 éve tiszta, és a magánélete is helyreállt: van egy tündéri kislánya, aki miatt soha, de soha nem akar olyan emberekkel egy társaságban lenni, akik kábítószereznek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.