Beyonce rajongói kiakadtak: plasztikáztatta ajkait a sztár terhessége alatt?

Forrás: Instagram/Beyonce -
plasztikai beavatkozás Beyonce száj ajak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beyoncé egy ártatlan szelfivel hatalmas felháborodást okozott, a rajongói ugyanis azt hiszik, megműttette a száját. Tény, hogy sokkal teltebbnek néznek ki az ajkai, de ne feledjük, hogy a várandósság rengeteg változást eredményez a női testen.

Mindenki várja a pillanatot, amikor Beyoncé életet ad a gyermekeinek, de az énekesnőnek most sikerült terhességéről elterelnie a rajongói figyelmét. Mostanában sokkal többet figyelik Beyoncé arcát, mint hasát, ugyanis az a hír járja, hogy a sztár plasztikai műtétet végeztetett. A kockázatos beavatkozás miatt pedig nagyon felbőszültek a rajongók, hangot is adtak a véleményüknek.

Beyonce rajongói kiakadtak: szerintük ez a fotó bizonyítja, hogy a sztár feltöltette ajkait Forrás: Instagram/Beyonce

Posztolt ugyanis egy fotót az énekesnő, amin az ajkai jóval nagyobbnak tűntek a korábbi állapotukhoz képest.

A követői egyből ajakfeltöltésről kérdezgették Beyoncét, és azzal vádolták, hogy a terhessége alatt képes volt ezért kés alá feküdni.

Az énekesnő azonban gyorsan lehűtötte a lázongókat egy nyilatkozattal, melyben elmagyarázta, hogy a terhesség és a tömeggyarapodás során gyakran drámai változások következnek be a testben, ennek köszönhető a szájának duzzanata is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.