Törőcsik Mari
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Törőcsik Marit hetekig súlyos tüdőgyulladással kezelték a szombathelyi kórház intenzív osztályán. A nemzet színészének családja és a Nemzeti Színház most közleményben tudatta, hogy a színművész állapota fokozatosan javul, és kikerült az intenzív osztályról.

"A Nemzeti Színház és a család tájékoztatja a közvéleményt, hogy Törőcsik Mari állapota fokozatosan javul, a Nemzet Színésze kikerült az intenzív osztályról. A művésznőnél ma látogatást tett Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere a szombathelyi Markusovszky Kórházban. Nemzeti Színház és a kórház továbbra is folyamatosan konzultál, és közösen tájékoztatja a közvéleményt" - írja a Nemzeti Színház közleményében.

Törőcsik Mari az Aurora Borealis - Északi fény című filmben Forrás: Filmteam

Az agyunk tovább működik a halál után, állítja egy tudományos kutatáshttp://www.life.hu/drlife/20171021-az-agyunk-tovabb-mukodik-a-halal-utan.htmlEgy kutatás szerint ugyanis, az agy jóval tovább működik a halál hivatalos beálltánál. Ez pedig azt jelenti, hogy az emberek érzékelik, amikor az orvosok megállapítják, hogy meghaltak. Mindezt Dr. Sam Parnia egy New York-i klinika intenzív osztályának állítja, az újraélesztésről szóló tanulmányában. Dr. LifeThinkstockWonder Tracy agyműtétje elmaradt (18+)http://www.life.hu/drlife/20171021-wonder-tracy-edes-elet-szereplo-agymutetje-elmaradt.htmlWonder Tracy nemrég a Facebookon jelentette be, hogy agydaganata van. Az Édes élet-szereplőnek azonban elmaradt a műtétje. Dr. LifeOrigoKivettette a petefészkeit Christina Applegatehttp://www.life.hu/drlife/20171015-kivettette-a-petefeszkeit-christina-applegate-a-rak-megelozese-miatt.htmlChristina Applegate-nél korábban emlőrákot diagnosztizáltak, ezért a melleit el kellett távolítani. A 45 éves színésznő felépült, ám most újabb nagy lépésre szánta el magát. Dr. Life--Nem törődtek vele gyerekei, meghalt a miskolci asszonyhttp://www.life.hu/drlife/20171015-gyermekei-nemtorodomsege-vezetett-egy-asszony-halalahoz-miskolcon.htmlHiába élt két gyereke együtt a miskolci asszonnyal, annyira nem törődtek vele, nem ápolták, hogy meghalt. Az elhunyt nő gyermekeit védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emeberöléssel vádolják. Dr. Life--Tüdőgyulladás miatt ápolják az intenzíven Törőcsik Marithttp://www.life.hu/drlife/20171014-tudogyulladas-miatt-apoljak-az-intenziven-szombathelyen-torocsik-marit.htmlVelemi otthonából vitték vissza a kórházba a színésznőt: néhány napja az intenzív osztályon ápolják a szombathelyi kórházban. Dr. Life--Október 13. a nemzetközi melltartó nélküli naphttp://www.life.hu/drlife/20171013-oktober-13-a-nemzetkozi-melltarto-nelkuli-nap.htmlOktóber 13-a a melltartómentesség napja, amely fontos dologra hívja fel a figyelmet. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.