Brazil specialista kezeli majd az X-Faktor-győztes Riccót

Forrás: Origo -
X-Faktor 2017 Ricco és Claudia kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2009-ben autóbalesetben lebénult szlovák származású Ricco Claudiával közös 20 millió forintos X-Faktor nyereménye nagy részét a gyógyulására szeretné fordítani.

"Hihetetlenül boldogok vagyunk, még szinte fel sem fogtuk, hogy megnyertük a versenyt. Most első dolgunk, hogy hazamenjünk a családunkhoz, majd kezdetét veheti Ricco kezelése" - mondta Claudia a Blikknek.

"Szeretnék majd bevonulni ugyanabba a szanatóriumba, amelyben már korábban is voltam. Ilyenkor napi 8-9 órán át tornázom, és speciális gyakorlatokat végzünk a szakorvosokkal. Ezenkívül pedig most, hogy már anyagi lehetőségeink is adottak, találtunk egy brazil specialistát, aki már több mozgásképtelen betegen tudott segíteni. Bízom benne, hogy az ő szakértelmével nekem is sikerül majd lábra állnom, és felmehetek majd a színpadra" - tette hozzá Ricco.

Forrás: Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.