Könnyére, de még a hajára is allergiás ez a nő

Forrás: Northfoto -
allergia allergiaszezon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Natasha Coates Angliában él és egy igen ritka rendellenességgel harcol mindennap, Natasha tulajdonképpen mindenre allergiás, beleértve a saját könnyeit, a hajának növekedését, de még a testmozgást is, amiről ennek ellenére sem hajlandó lemondani.

Natasha alig 22 éves és immunológiai rendellenességgel él együtt. Allergiás az ételekre, de még a napfényre is.

Natasha Coates allergiás az ételekre, de még a napfényre is Forrás: Northfoto

Nemrég egy tévéinterjúban így beszélt a betegségéről. „Az állapotom miatt a sejtjeim a legtöbb hatásra, ételre, napfényre, vízre és így tovább, rosszul reagálnak. Szerencsére

– mesélte a fiatal nő, aki azt mondja az olyan alapreakciókat, amelyektől mások szenvednek, mint a viszketés és a fáradtság, már megszokta. Retteg azonban a garatjában kialakult duzzanatoktól, amelyekre természetesen ő is azonnal gyógyszert vesz be.

Natasha retteg azonban a garatjában kialakult duzzanatoktól Forrás: Northfoto

Natasha a saját könnyére, de még a hajára is allergiás. „Sokan visszakérdeznek ilyenkor, hogy hogyan lehet valaki a saját hajára allergiás. Nos, amikor nőni kezd a hajam, akkor

és olyan, mintha savval locsolnák a bőrömet” – mondta Natasha, aki ezért mindig leborotválja a haját. "Nem ezzel születtem. 18 éves voltam, amikor először jelentkeztek a tünetek, de csak majd 20 hónappal később tudták diagnosztizálni az orvosok."

Natashának vörös csíkok jelennek meg az arcán, valahányszor elsírja magát Forrás: Northfoto

Natasha ennek ellenére sem adja fel az álmait. Ő az Egyesült Királyság egyik legsikeresebb mozgássérült tornásza. A korábban hosszú szőkésbarna hajkoronával a gerendán ugráló lány, ma is ugyanúgy ott van az edzéseken, és számos versenyen remek eredményeket ért el. "Van olyan allergiám, ami kegyetlen fájdalmat okoz, egy másik pedig akár meg is ölhet. Nekem mégis a könnyek a legnehezebbek" ; mondja a 22 éves nő, akinek vörös csíkok jelennek meg az arcán, valahányszor elsírja magát. „A legtöbb ember így, vagy úgy, de eltudja rejteni a fájdalmát, a sértettségét mások előtt. Nekem azonban minden látható az arcomon.”

A fiatal lány a testmozgásra is allergiás, amiről ennek ellenére sem hajlandó lemondani Forrás: Northfoto
"Maximalista nő voltam, most Alzheimerem van"http://www.life.hu/drlife/20180106-egy-alzheimeres-no-vallomasa.htmlBella örök maximalista nőként élte le az elmúlt majd' 60 évet. Aztán egyik napról a másikra, elkezdett elfelejteni dolgokat, vagy azt, hogy hová rakta őket. A kivizsgálás után az orvos közölte az ítéletet: "Alzheimer". Hogyan változott meg Belle élete? Miként jellemzi férje, az érezhetően átalakult kapcsolatot kettejük között? Erről szól az történetük. Dr. Life--Hírességek bőrbetegségekkelhttp://www.life.hu/drlife/20180106-kulonos-borbetegsegben-szenvedo-hiressegek.htmlPikkelysömörtől az ekcémáig – a hírességeket sem kerülik el a különböző bőrbetegségek. Nézd meg, hogy ki, mivel vette fel a harcot. Dr. Life--Kvíz! Kitalálod, hogy milyen régi orvosi eszközök vannak a képen?http://www.life.hu/drlife/20180104-micsoda-regi-orvosi-eszkozoket-rejtenek-a-fotok.htmlHogy milyen kincsek porosodnak egy-egy padláson, arra hamar rájöhetünk, ha megnézzük az apróhirdetési oldalakat. A következő kvízben néhány régi orvosi eszközt kell felismerned, mindössze egyetlen részletből. Dr. LifeOrigoSegítség, rengeteget nyertem!http://www.life.hu/drlife/20180104-a-szerencsejatek-lelektana.htmlÁldás vagy átok egy nagyobb nyeremény? Hogyan hat a személyiségünkre a szerencsejáték, és mi motiválja a függőket? Szakértővel beszélgettünk a szerencsejáték lélektanáról. Dr. Life--A legdrágább, a legnépszerűbb, a legfurcsább - Ilyen kórházakban szülnek a celebekhttp://www.life.hu/drlife/20171218-ilyen-korhazakban-szulnek-a-celebek.htmlVolt olyan híresség, aki egy egész emeletet lezáratott, amikor szült, mások viszont a luxusból is a leginkább puritánabb megoldást választották. Nézzük a leg-leg-leg szüléseket a sztárvilágban. Dr. Life--Torokfájásnak indult, végül intenzív osztály lett a végehttp://www.life.hu/drlife/20171215-fajt-a-torka-lelegeztetogepre-kerult-a-17-eves-focista.htmlA szülők tehetetlenül álltak a 17 éves fiuk ágyánál, aki néhány napja még élete meccsére készült. Egy egyszerű torokgyulladásnak indult minden, ám néhány óra leforgása alatt imádott fiukat már lélegeztetőgép tartotta életben az intenzív osztályon. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.