Hokiütőt ragadott az 5 hónapos terhes Katalin hercegné - Fotó

jégkorong Katalin hercegné Vilmos herceg Stockholm terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stockholmba utazott hivatalos látogatásra Vilmos herceg és felesége. Katalin hercegné mit sem törődött azzal, hogy 5 hónapos terhes, még a jéghokit is kipróbálta.

Jéghokival kezdte svédországi és norvégiai turnéját Vilmos herceg és Katalin hercegné. A stockholmi eseményen a hercegi pár egyáltalán nem jött zavarba, sőt a mínusz 3 fok ellenére is nagyon jól teljesített: Vilmos három próbálkozásból kétszer is betalált a kapuba, de egyszer feleségének is sikerült az ütés. Persze a jégre terítettek nekik egy vörös szőnyeget, nehogy véletlenül elessenek, így korcsolyát sem kellett a lábukra húzni.

Az egyik profi játékos, aki az esemény előtt ellátta instrukciókkal a hercegi párt, később elmesélte, mennyire tehetségesnek tartja a 36 éves Katalint.

Azt is tudta, hogyan kell tartani az ütőt és nagyon ügyesen csinálta az egészet. Teljesen le voltam nyűgözve" – nyilatkozta.

Vilmosék később magukra ölthették elegáns ruháikat is, ugyanis a jégkorongozás után együtt ebédeltek a svéd királyi családdal.

Katalin hercegné és Vilmos herceg nagyon élvezte a játékot Forrás: Getty Images/Newsgroup UK/Pool

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.