Rózsa György keze megsérült, műteni kellett

műtét A Nagy Duett orvos sérülés Rózsa György
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bekötözött kézzel látták Rózsa Györgyöt, mint kiderült, A Nagy Duett próbája közben sérült meg, kezét meg kellett műteni. Úgy tűnik, teljesen felgyógyul majd. 

A Blikkegyik olvasója szúrta ki a bekötözött kézzel sétáló Rózsa Györgyöt az utcán. A lap kiderítette, meg kellett műteni a műsorvezetőt. Bár az olvasó először azt hitte, gipszet lát Rózsa karján.

"Gipszről szó sincs, bár tudom, hogy drámaibban hangzana, hogy életmentő műtéten estem át, és szinte már nincs is karom. Az igazság azonban az, hogy egy kisebb beavatkozáson estem át. A Nagy Duett próbája közben elcsúsztam a revüpadlón, aminek következtében úgynevezett pattanó ujj alakult ki a „Szent Jobbom" hüvelykujján" - mondta a lapnak Rózsa György.

Felkereste dr. Szabó Zsolt kézspecialistát, aki - mint a műsorvezető elmondta - egy nagyon jó hangulatú műtéten rendbe tette a kezét. "A műtőben vicceket meséltünk egymásnak, és ennyit még operáció közben nem nevettem. Most már kutya bajom. Várom, hogy a főorvos úr ígérete szerint zongorázni is tudjak, de eddig nem tudtam" - mesélte.

A műsorvezető már többször törte végtagját, egyszer egy focimeccs közben tört el a lába, majd pingpongozás közben a keze.

Rózsa György keze teljesen meggyógyul Forrás: Polyak Attila/Origo

Erővel kinyútjható a pattanó ujj, azonban akadályba ütközik, ekkor hallható a pattanó hang. A Blikk felkereste dr. Novák Lászlót, aki elmondta, hogy egy kétperces beavatkozással helyrehozható a probléma. A műtétnél pedig helyi érzéstelenítést alkalmaznak, érdemes jó szakembert keresni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.