Pásztor Erzsi nem akar többet beszélni súlyos betegségéről

Fotó: Polyák Attila - Origo -
betegség végbélrák rák Pásztor Erzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pásztor Erzsi elárulta, többé nem hajlandó visszagondolni súlyos betegségére, csak a munkára koncentrál.

Mint arról már beszámoltunk, Pásztor Erzsi őszintén vallott arról, hogy megküzdött a végbélrákkal. Korábban azért nem beszélt róla, mert nem akarta, hogy a színházba járók a betegségére gondoljanak, amikor őt látják. A 82 esztendős színésznő most a Borsnak elárulta, továbbra sem szeretné, ha téma lenne a betegsége, most már jól érzi magát, nem is akar rágondolni.

Hála isten, túl vagyok rajta. Még azt se mondjuk, hogy meggyógyultam! A leletek szerint teljesen jól vagyok, de akkor is jól éreztem magam, amikor beteg lettem. Szerencsére azonnal orvoshoz fordultam, és mindent betartottam. Szerintem az is hozzátartozik a gyógyulásomhoz."

Pásztor Erzsi többé nem akar a betegségéről beszélni Fotó: Polyák Attila - Origo

Pásztor Erzsi összesen tíz kemoterápiás kezelést kapott, majd kétszer is megműtötték. Tavaly augusztus óta fokozatosan tér vissza az ereje, és sokat dolgozik.

Csak három darabban játszom, három színházban! Ez ad nekem örömet. Bár többet játszanék, nem csak egy hónapban négyet-ötöt, mert az semmi."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.