Courtney Barnes modell szabadulna illegális fenékimplantátumától

Forrás: NORTHFOTO/Barcroft Media/Rodrigo Gomez / Barcroft Media -
orvos fenékimplantátum illegális
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nagy fenék volt Courtney Barnes modell álma, ennek érdekében illegálisan feltöltette a hátsóját. Most szabadulna az implantátumtól. 

Courtney Barnes modell kétségbeesetten igyekszik eltávolíttatni a fenekéből az implantátumokat, amelyeket illegális feltöltés során kapott. A most 35 éves nő először 22 évesen esett át ilyen beavatkozáson, később még kétszer injektáltak töltőanyagot a hátsójába. Mára hatalmas, természetellenes alakú lett a feneke, ami miatt rendszeresen támadják.

Courtney Barnes modell szabadulna illegális fenékimplantátumától Forrás: NORTHFOTO/Barcroft Media/Rodrigo Gomez / Barcroft Media
Feszültebb vagy a megszokottnál? A PMS állhat a háttérbenhttp://www.life.hu/drlife/20190516-a-feszultseg-okai-lehetnek-pms-menzesz-depresszio-pajzsmirigy-stressz.htmlAnnak, ha feszültebb vagy az átlagosnál, számos oka lehet. Érdemes viszonylag gyorsan rájönni, mi állhat a háttérben, hiszen csakis akkor tudunk kiutat találni ebből a kellemetlen helyzetből, ha pontosan ismerjük a kiváltó okokat. Lássuk a leggyakoribbakat! Dr. LifeOrigoA pajzsmirigybetegeknek segíthet az MTA világító egerehttp://www.life.hu/drlife/20190520-a-pajzsmirigybetegeknek-segithet-az-mta-vilagito-egere.htmlMegkapta a magyar és európai uniós szabadalmat az a különleges egértörzs, amelyet az MTA Kísérleti Orvostudományi Intézetében hoztak létre a Nemzeti Agykutatási Program támogatásával. Az egér sejtjei világítanak, ha a pajzsmirigyhormonok hatni kezdenek az állat szervezetében. Dr. Life--Mel B kórházba került: elvesztette a látását a jobb szemérehttp://www.life.hu/drlife/20190520-mel-b-korhazba-kerult-elvesztette-latasat-a-jobb-szemere.htmlMelanie Brown, vagyis Mel B kórházba került, miután a jobb szemére teljesen elvesztette a látását. Dr. Life--Szakértők azt ajánlják, ne mossuk meg az arcunkat zuhanyzás közbenhttp://www.life.hu/drlife/20190517-szakertok-azt-ajanljak-ne-mossuk-meg-az-arcunkat-zuhanyzas-kozben.htmlSzakemberek szerint nem ajánlott megmosni az arcunkat zuhanyzás közben. Dr. LifeOrigoAz antihisztamin miatt is lehet fájdalmas a szex (18+)http://www.life.hu/drlife/20190514-az-antihisztamin-miatt-is-lehet-fajdalmas-a-szex.htmlÁllítják, a szénanátha ellen használt antihisztaminok is tönkretehetik a szexuális életünket. Dr. LifeOrigoBizonyították: tényleg hizlal a diétás kólahttp://www.life.hu/drlife/20190517-bizonyitottak-tenyleg-hizlal-a-dietas-kola.htmlKutatók kiderítették, hogy még a diétás kóla is hizlal. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.