Ezért lett rosszul a tárgyalásán Lagzi Lajcsi: még vissza kell térnie a kórházba

Forrás: tv2 -
Galambos Lajos tárgyalás Lagzi Lajcsi kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lagzi Lajcsit mentő szállította kórházba a legutóbbi tárgyalásáról: az egekbe szökött a vérnyomása. Még sok kivizsgálás vár rá, hogy kiderítsék, mi a baj. 

A közműlopással vádolt Lagzi Lajcsi rosszul lett a legutóbbi tárgyalásán. Elájult, ezért mentővel kellett kórházba szállítani. A kivizsgálás után hazaengedték, de még vissza kell térnie, hogy kiderítsék, mi is volt pontosan a baj.

Lagzi Lajcsi nem vesz részt ezután a tárgyalásokon Forrás: tv2

Szerencse a szerencsétlenségben! Sosem gondoltam volna, hogy ilyet fogok mondani, de hálás lehetek az ügyésznőnek, hogy két egymást követő napon kellett vele farkasszemet néznem, mert így időben ütközött ki az eddig ismeretlen egészségügyi problémám. Még nem azonosították, de belgyógyászati jellegű, és az eszméletvesztés volt az intő jel" – mondta a Blikknek Lajcsi.

vissza kell mennem, mert speciális vizsgálatok várnak rám.

Nem tudom megbocsátani neki, hogy bilincsben vitette el a feleségemet. Mintha a hóhérommal kellene egy helyiségben tartózkodnom

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.