A feleség mellrákos lett - újra egymásba szeretett az elvált házaspár

mellrák szerelmes válás rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A betegségek sajnálatos gyakorisággal teszik tönkre a házasságokat azzal, hogy a férfiak nem tudnak megbirkózni a helyzettel. Ezúttal egy házaspár meséli el felemelő történetét arról, hogyan hozta össze őket újra az emlőrák 12 évvel válásuk után.

Susan és David Silver kézen fogva álltak három gyermekük előtt, miközben arra készültek, hogy közöljék a rossz hírt. Végül David törte meg a csendet. "Édesanyátoknak mellrákja van" - mondta szelíden. "Meg kell műteni, de én vele leszek az út minden percében."

www.dailymail.co.uk
www.dailymail.co.uk

"Ez volt a legnehezebb dolog, amit szülőként valaha meg kellett tennünk" - meséli Susan. "A gyerekek már a húszas éveikben jártak, de nagyon féltek. Hála istennek, David ott volt velem, támogatott, és megnyugtatta őket. Nélküle sokkal nagyobb lett volna a trauma."

Pedig még ennél is különösebb, hogy David egyáltalán ott volt. Susan diagnózisának időpontjában, 2004 márciusában ugyanis a házaspár tízévnyi házasság után már 12 éve elvált. Válásuk után jó kapcsolatban maradtak, David részt vett a gyerekek nevelésében, de a diagnózis idejére már távolabb költöztek egymástól, és mindkettőjüknek új kapcsolata lett.

Amint kiderült, hogy a mammográfia gyanús árnyékot mutatott ki Susan jobb mellében, David elhagyta barátnőjét és walesi otthonát, hogy Susan vendégszobájába költözzön, és volt felesége mellett legyen a nehéz percekben. Eleinte úgy tervezte, hogy a kezelést követően visszatér Walesbe, de végül tavaly októberben, öt évvel Susan diagnózisa után, a pár - gyermekeik legnagyobb örömére - újra egybekelt.


A férfiak nehezen viselik




LIFE MAGAZIN: NŐK, AKIK TÚLÉLTÉK A MELLRÁKOT


http://videa.hu/flvplayer.swf?v=kYFXnzLabWIluuVW

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.