Baleseti sebészetre kellett vinni Király L. Norbit!

X-Faktor Király L. Norbi baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király L. Norbit csütörtökön a baleseti sebészetre kellett vinni, ugyanis egy szerencsétlen mozdulat következtében megsérült a furcsa mozgású énekes alkarja és az egyik ujja - írta a Blikk.

Úgy tűnik, egyedül Takács Nikolas lesz képes tökéletesen egészségesen a színpadra állni a szombati elődöntőn. Király L. Norbinak megsérült a karja és az ujja, a harmadik finalista, Vastag Csaba pedig napok óta makacs náthával küszködik, és egyelőre megszólalni se nagyon tud.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]



"Norbi a jobb hüvelykujját rándította meg egy óvatlan mozdulatnak köszönhetően. Elővigyázatosságból ment be a kórházba megröntgeneztetni, de szerencsére nem tört el, így nem kapott se gipszet, se kötést. Norbit természetesen semmi nem fogja akadályozni a hét végi fináléban, és nem is fog látszani rajta semmi" - nyilatkozta a Blikknek az X-Faktor sajtófőnöke, Fazekas László.

KIRÁLY L. NORBI A MÚLT HETI X-FAKTORBAN


Norbi állítólag egy percig sem panaszkodott, a baleset után versenytársai, Nikolas és Csaba csupán annyit vettek észre rajta, hogy később ért haza a próbáról. Az elszánt fiú egy pillanatig sem mutatta, hogy bármi baja lenne.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.