Szexbaleset mindenkivel megtörténhet. Nem kell hozzá extrém helyszín és bizarr eszköz, néha elég egy óvatlan mozdulat, egy ártalmatlannak tűnő ékszer. Ám ha a bevállalósabbak közé tartozunk, hatványozódhat a szexbalesetek kockázata. Két éve ez volt a kedvenc cikketek.

Érdekes módon a szex közbeni sérülések jelentős részét a férfiak szenvedik el, talán azért, mert az erotikus akciók során ők az aktívabbak. Ők vannak igazán lendületben, így időnként akár akrobatikus mutatványokat is bevállalnak. A női sérülések és balesetek viszont jellemzően önkielégítés közben esnek meg: nagyjából kimeríthetetlen azoknak az eszközöknek a tárháza, amely a női hüvelybe bekerülhet, beletörhet, beleolvadhat vagy beleszorulhat. De lássunk néhány tanulságos példát.

Thinkstock

Összeakadó intim piercingek

Angéla, 28 éves

"Valójában mindketten tisztában voltunk azzal, hogy szex előtt érdemes eltávolítani a legkiemelkedőbb darabokat a testünkről, de valahogy akkor olyan hirtelen lobbant fel a vágy mindkettőnkben, hogy nem volt idő erre. És álmunkban sem gondoltunk arra, ami velünk akkor megesett.

Annyi történt, hogy orális szex közben a párom nyelvébe szúrt karika beleakadt a legérzékenyebb testrészembe helyezett kis virágsziromba, és egyszerűen nem fértünk hozzá kézzel, hogy bármelyiket kivegyük. Valahogy olyan furcsa szögben sikerült az összeakadás, hogy szinte teljesen beszorult a párom arca a lábaim közé, és minden mozdulat iszonyatos fájdalmat okozott neki is, nekem is. Végül úgy araszoltunk el a telefonig, és egy orvos haverunkat hívtuk fel, hogy segítsen. Meg egy másikat, akinek volt kulcsa a lakásunkhoz, ugyanis arra, hogy az ajtóig eljussunk, esélyünk se volt. Diszkréciót kértünk, de persze tudtuk, hogy ez lehetetlen, másnap az egész baráti kör rajtunk röhögött."

A konyhaszekrény veszélyei

Tibor, 34 éves

"Azok közé tartozom, akiknek már többször is akadt kellemetlen kalandja  szex közben, és bár említhetném a húszéves koromban eltört férfiasságomat is, számomra - bár az volt a legfájdalmasabb - nem az bizonyult a legveszélyesebbnek, hanem az, amikor egy este a jelenlegi párommal a konyhában estünk egymásnak. A konyhapult alatt egy fiókos elem van, amelyekből a fiókok, hogy könnyedén csússzanak, kis görgőkön mozognak. Sikerült valahogy úgy és ott hanyatt döntenem a páromat, hogy épp a fiókok felett szeretkeztünk, és egy heves lökés hatására a legfelső fiók kinyílt, majd a következő mozdulatnál becsapódott - magába zárva legfőbb ékszereimet. Annyira fájt, hogy üvöltve hanyatt vágtam magam, szinte kitépve a fiókból azokat, aztán csak ültem a földön, két kézzel dajkáltam magam és csorogtak a könnyeim. A párom meg csak nézett, hogy mi van."

Égési sérülések a konyhában

András, 27 éves

"Imádom a változatos helyszíneken zajló megmozdulásokat, és nem gondolom, hogy feltétlenül mindig az ágyban kellene beteljesülni a gyönyörnek. Persze a párom is kapható a változatosságra, így cseppet sem volt ellenére, amikor vacsorakészítés közben mögé settenkedtem. Először csak támaszkodtunk az asztalnál, forogtunk, bolondítottuk egymást. De nem bírtam tovább várni és gondoltam, ott és azonnal magamévá teszem. Ölbe kaptam és anélkül, hogy néztem volna, mit is csinálok, egyenesen a forró főzőlapra raktam szegényt. Hát mit mondjak... pirosra sült a popsija egy pillanat alatt. Hetekig gyógyítgattam a sérüléseit, és bár ma már nevetünk rajta, azért megállapodtunk, hogy olyan forró szexet többé nem szeretnénk."

Thinkstock


Szemgyulladás a spermától

Lili, 33 éves

Egyszer éppen orálisan kényeztettem a barátomat, amikor a spermája véletlenül belement a szemembe. A barátom persze jót nevetett, hogy milyen béna vagyok, miért nem csuktam be a szemem. Másnapra azonban csúnyán begyulladt, ezért rá kellett vennem magam, hogy elmenjek a szemészetre. Hiába vizsgáltak hosszasan az orvosok, egyszerűen nem tudtak rájönni, mi okozhatott ilyen erős gyulladást, találomra pedig nem akartak felírni semmilyen gyógyszert. Végül pirulva elkezdtem a mondókámat: "Hát az úgy volt, hogy orális szex közben..." A doktornő és a nővérek persze hatalmas nevetésben törtek ki, mondván, miért nem ezzel kezdtem, erre van szemcseppük."

Az elektromos borotva nem vibrátor

Enikő, 28 éves

"A sürgősségin csak annyit mertem mondani, hogy a nemi szervem borotválása közben megcsúszott a kezem, így vágtam bele a csiklómba. Pedig az igazság az, hogy a párom elektromos borotvájával éppen maszturbáltam, és elfelejtettem eltávolítani róla a pengét."

Fagyási sérülések a hüvelyben

Zita, 32 éves


"Mindig is imádtam, ha a párom különleges dolgokkal kényeztet. Egy alkalommal rúd alakú jégkrémmel kényeztetett, azt húzogatta ki-be a hüvelyemben. Fantasztikus érzés, ahogy a hideg és a meleg váltakozik. Minden szuper volt, de néhány óra múlva iszonyatosan viszketni és fájni kezdett a hüvelyem, alig bírtam ki. Elrohantunk az ügyeletre, ahol pirulva elmeséltük az előzményeket. A diagnózis így nézett ki: fagyási sérülések."

Csak óvatosan!

Bármilyen extrém módon is szereztük a sérülést, nagyon fontos, hogy a lehető legrövidebb idő alatt forduljunk szakemberhez. Higgyük el, aligha van olyan mód és eszköz, amivel egy tapasztalt orvos ne találkozott volna.

Az idő azonban nagyon fontos tényező, főleg akkor, ha komoly vérzés is fellép, vagy ha valamilyen tárgy beszorul, netalán beletörik (üvegpalack is tört már össze hüvelyben), és persze - bár tudjuk, ezt a legnehezebb betartani - szex közben is törekedjünk a biztonságra, vagy legyünk elővigyázatosak, főleg, ha olyan eszközhöz nyúlunk, amely elektromos árammal működik, esetleg éles vagy hegyes részei vannak. És persze jó, ha nem felejtjük el, hogy ami beleszorulhat, az bele is szorul.Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!
50 feletti celebnők, akik még ma is kívánatosak/lifenetwork/lifemagazin/20110111-50-feletti-celebnok-akik-meg-ma-is-kivanatosak.html Így öregszik a pasik péniszehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110107-igy-oregszik-a-pasik-penisze.html Így lesz a női nemi szerv egyre csak kívánatosabbhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110114-igy-lesz-a-noi-nemi-szerv-egyre-csak-kivanatosabb.html Vigyázz a szexszel! Allergiát okozhat! Videóhttp://www.life.hu/gyogyulj/nyugatiorvoslas/20110107-vigyazz-a-szexszel-allergiat-okozhat.html A férfiak izgatónak, a nők megalázónak tartják - Anális szex tabuk nélkülhttp://www.life.hu/szeress/szex/20101130-a-ferfiak-izgatonak-a-nok-megalazonak-tartjak-analis-szex.html