Ismét kórházba kellett vinni Gábor Zsazsát! A 94 éves színésznő bal lábában is leállt a vérkeringés, két hónappal azután, hogy a jobb lábát amputálták.

A színésznő ebben az évben már többször volt kórházban, tüdőgyulladás és fertőzés miatt is kezelték. Mindeközben betörtek férjével közös luxusvillájukba. Frederic von Anhalt herceg egy baseballütővel kergette el a tolvajokat. Üldözés közben azonban elesett, és megsérült a csípője.

A 94 éves színésznőt még szerdán vitték ismét kórházba, mert két hónappal azután, hogy amputálták a jobb lábát, a vérkeringés a másik lábában is leállt. Az orvosok szerint műtét nélkül a magyar származású színésznőnek mindössze ötven százalék esélye van arra, hogy túléli az elkövetkező egy évet. Gábor Zsazsa azonban egyelőre nem engedi, hogy bal lábát is amputálják.


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!


Életveszélyben Gábor Zsazsa az elfertőződött lába miatthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110202-eletveszelyben-gabor-zsazsa-az-elfertozodott-laba-miatt.html Amputálni kell a híres színésznő lábát!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110103-amputaljak-gabor-zsazsa-jobb-labanak-egy-reszet.html Lábbal fest és perzsaszőnyegeket készít egy karok nélkül született nőhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110208-labbal-fest-es-perzsaszonyegeket-keszit-egy-karok-nelkul-szuletett-no.html A férfi, akinek összevarrták a két lábát - fotóhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110126-orvosi-csoda-a-kinai-ferfi-akinek-osszevartak-a-ket-labat.html Két lábát veszítette el a 16 éves lány agyhártyagyulladás miatthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20101126-ket-labat-veszitette-el-a-16-eves-lany-agyhartyagyulladas-miatt.html