"Örökre megfertőzött!" - 10 millió dollárt követel egy nő Michael Jackson örökségéből

Michael Jackson herpesz per vírus fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
10 millió dollárt követel az a nő, aki állítja: Michael Jackson fertőzte meg herpeszvírussal - ráadásul azt is állítja, a sztár tudott róla.

Örökre tönkretette az életem - állítja Shellie Smith, aki nemrég kijelentette, Michael Jacksontól kapta el azt a herpeszfertőzést, amelyből azóta sem képes kigyógyulni. Elmondása szerint az énekes volt az egyetlen szexuális partnere életében, ami szintén bizonyítja, hogy igazat mond.

- 1979-ben kezdtem viszonyt Michaellel - nyilatkozta. - Röviddel az első együttlét után hólyagok jelentek meg a lábamon, az arcomon és az ajkaimon. Rajta kívül nem volt senkivel szexuális kapcsolatom. Jelenleg képtelen vagyok teljes életet élni a fertőzés miatt.

AFP
AFP

Nem tudni, hogy igazat mond-e

A nő 10 millió dollárt követel Michael Jackson vagyonából - annak ellenére, hogy először azt állította, 1979-ben került először kapcsolatba a popsztárral, később azonban azt nyilatkozta, két évvel korábban feküdtek le egymással, és állítása szerint már akkor megállapítottak nála egy bizonyos herpeszvírust, amelyet természetesen véleménye szerint Jacksontól szerzett.

Az eset egyik érdekessége, hogy Smith-től függetlenül korábban egy ismert A-kategóriás színész is pert indított Jackson ellen, szintén arra hivatkozva, hogy utóbbitól kapta el a herpeszt. A másik viszont az, hogy Shellie Smith már korábban is követelőzött: 2010 januárjában azt állította, titokban elvette őt feleségül a popsztár, ezáltal jogosult eltartásra. Ezt azonban akkor elutasították. Hogy a jelenlegi követelésnek van-e valóságtartalma, még nem tudni, a vizsgálatok ugyanis még folynak az ügyben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.