Óriási daganat miatt 84 kilósra nőtt egy vietnámi férfi jobb lába, aki ezzel a világ legnagyobb daganatát hordja magán.


A világ legnagyobb daganatával él együtt a vietnámi Nguyen Duy Hai, a jobb lába ugyanis már 84 kilót nyom. A 31 éves férfit 14 évvel ezelőtt már megoperálták egyszer, akkor a térdétől lefele amputálták a jobb lábát, de a daganat tovább nőtt. "Nem tudok semmit sem csinálni, csak ülni és feküdni" - mondta a férfi, akit a 61 éves édesanyja lát el.

Lájkolj minket a Facebookon és nyerj Volt vagy Balaton Sound jegyet!Annak ellenére, hogy Nguyen-nek van a világ legnagyobb daganata, az orvosok még mindig bizakodóak, és lehetségesnek tartják az operációt:
"Rekord nagyságú, de a daganat nem rákos, valószínűleg inkább egy genetikai mutációról lehet szó. Ha rákos lenne a szövet, már nem élne" - magyarázta a férfi orvosa, Vu Van Thach. A műtét azonban 30 ezer dollárba kerülne, amit a család nem tud kifizetni. Nemrég ezért sajtótájékoztatót szerveztek, hogy minél többen megismerhessék a férfi történetét, és remélik, hogy egyszer sikerül összegyűjteniük a pénzt az adományokból.Megsüketült a potencianövelőtől Hugh Hefnerhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110620-megsuketult-a-potencianovelotol-hugh-hefner.html 6 kilós tumort távolítottak el egy 21 éves lány állkapcsárólhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110617-6-kilos-tumort-tavolitottak-el-egy-21-eves-lany-allkapcsarol.html Hihetetlen! Puszta kezével nyúl a forró olajba! Fotóhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110617-hihetetlen-puszta-kezevel-nyul-a-forro-olajba-foto.html Nem jó a szex? Nemi betegséget kaphatsz!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110616-buntudat-rossz-parkapcsolat-a-nemi-betegseg-lelki-okai.html A legveszélyesebb cipők, amelyek tönkreteszik a lábadhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110616-a-legveszelyesebb-cipok-amik-tonkreteszik-a-labad.html Éltető erő és ellenség: a Naphttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110614-a-napsugarzas-jotekony-es-karos-hatasai.html Shodeinde Dorka: A stresszhelyzetek felpörgetnekhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110530-rizikofaktor-shodeinde-dorka-a-stresszhelyzetek-felporgetnek.html Videoblogot készít a 21 éves mellrákos modell a küzdelmérőlhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110610-videoblogot-keszit-a-21-eves-mellrakos-modell-a-kuzdelmerol.html