Nem teljesen veszélytelen a hormoninjekció, amelyet Szecsődi Karcsi kapott, hogy melleket növeszthessen.


A férfitestbe született, önmagát nőnek érző Szecsődi Karcsi énekes öt hónappal ezelőtt vágott bele a kúrába. "Nem veszélytelen a beavatkozás, az ember másodlagos szexuális jellege, azaz a kívülről is jól látható nemi különbségek megváltozhatnak. Férfiaknál pedig impotenciát is okozhat, bár ebben az esetben a páciens már félúton van a nővé válás felé"- magyarázta dr. Kóczán István belgyógyász a Blikknek.

Forrás: Facebook

Karcsi korábban a következőket vallotta: "Már öt  hónapja szedem a női hormonokat, és ettől nőtt meg a mellem. Az első három hónapban jól meghíztam, majd a nagy részét le is adtam, de szerencsére nem a mellemből. Néha kissé feszül, de nem fáj" - mesélte a fiú, aki mellimplantátum beültetésén is elgondolkodott már.


Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk! 

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!

Újra kellett tanulnia beszélni és járni a megasztáros fiatalnakhttp://www.life.hu/gyogyulj/20120502-talan-attila-ujra-kellett-tanulnia-beszelni-es-irni-a-megasztaros.html Magas sarkú cipő - amit a reklámok elhallgatnak a divatos lábbelirőlhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120426-magassarku-cipo-amit-a-reklamok-elhallgatnak-a-divatos-labbelirol.html Hatalmas anyajegye keseríti meg a fiatal férfi életéthttp://www.life.hu/gyogyulj/20120501-hatalmas-anyajegye-miatt-nem-tudjak-elfogadni-a-fiatal-ferfit-indiaban.html Egyre nagyobb bajban van Sinead O|Connorhttp://www.life.hu/gyogyulj/20120425-manias-depresszioja-miatt-mondta-le-turnejat-sinead-oconnor.html