Nemrég egy kisfiú született két fejjel egy magánkórházban, Indiában. Az újszülött természetesen császármetszéssel jött a világra.

Korábban azért döntöttek az orvosok a császármetszés mellett, mert az anyának nagyon magas volt a vérnyomása, és amikor kiemelték a babát, alaposan megdöbbentek a látványtól. A picinek ugyanis egyetlen testen két nyakon két feje volt - olvasható a Borson. Dr. Rajendra Bansal neonatológus szerint a több mint 3 kilós kicsi teljesen egészséges.

 

 

Az indiai magánklinika orvosai szerint ha a baba túléli az első 24 órát, akkor egy nagyobb intézménybe szállítják át a további kezelésekre.Tíz éve már született ezen a helyen egy kétfejű baba, de ő életét vesztette. Most a kórházban nagy a szervezkedés, hogy minden fennakadás nélkül és a lehető leggyorsabban kerüljön át a pici a Guru Nanak Ajurvedikus Kórházba.

 

VV Veronika súlyos árat fizetett a meggondolatlanságáérthttp://www.life.hu/gyogyulj/20120712-valovilag-vv-veronika-titokzatos-betegsege.html 6 bizarr halálesethttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120711-6-bizarr-halaleset.html Egészségügyi kisokos nyaraláshozhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120711-egeszsegugyi-kisokos-nyaralashoz.html Gyógyvarázs - Barabás Évi: "Ezekre az eszközökre óriási szükség van"http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120710-gyogyvarazs-barabas-evi-ezekre-az-eszkozokre-oriasi-szukseg-van.html