Agyvérzéssel került kórházba az amerikai rapper

agyvérzés intenzív osztály Lil Wayne rapper kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos állapotban kórházban fekszik Lil Wayne amerikai rapper. A 30 éves sztár agyvérzést kapott.

Kórházba került Lil Wayne amerikai rapper, aki aki tavaly, Elvis Presleys rekordját megdöntve, a legtöbb számmal a Billboard százas toplistájára feljutó férfi előadó lett. A TMZ.com celebhírportál szerint a 30 éves sztárnak agyvérzése volt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Miután a hírportál értesülést szerzett a történtekről, a rapper Twitteren azt üzente rajongóinak, hogy jól van, ami több mint furcsa, mert a hírportál értesülései szerint a sztárt mesterséges altatásban tartják állapota pedig kritikus. Az énekes édesanyja jelenleg is a kórházba tart. Szóvivője, Sarah Cunningham úgy nyilatkozott, hogy az énekes "felépülőben van", de nem részletezte a betegséget és Wayne állapotát.

A rapénekes a TMZ.com szerint egy Los Angeles-i kórházba került még kedden, és bár másnap hazaengedték, néhány órával később már eszméletlen állapotban szállították az intenzív osztályra, ahol háromszor mosták ki a gyomrát, hogy a drogok kiürüljenek a szervezetéből.

Forrás: MTI / TMZ.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.