Néhány napja egy háromszemű, nyolclábú birka született Kazahsztánban.

Egy igazán különleges birka született Kazahsztánban, Kuandik Bekitajev gazdaságában. Az állat három szemmel és nyolc lábbal jött a világra Padlodar közelében. A gazdája szerint a mutáció okozta azt, hogy egy ilyen teremtmény világra jöhetett, hiszen abban a régióban nagyon magas a környezetszennyezés. Az állat azóta elpusztult, egyes források szerint a testét bebalzsamozzák majd.

Forrás: AFP

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!Tűnj el, ne tapadj rám!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130307-a-nem-kivant-gyermekek-felnott-korukban-sulyos-psziches-problemaval-kuzdenek.html A Republic újabb zenésze került kórházbahttp://www.life.hu/gyogyulj/20130317-cipo-halala-miatt-idegosszeomlassal-korhazba-kerult-szabo-bundas-andras-a.html Anorexia gyerekkorban: ki a felelős?http://www.life.hu/gyogyulj/20130313-anorexia-gyermekkorban-a-media-vagy-a-csalad-a-felelos-azert.html Nyolcan erőszakoltak meg egy turistáthttp://www.life.hu/gyogyulj/20130316-nyolc-ferfi-eroszakolt-meg-egy-svajci-turistat-indiaban-a-ferj.html Arccsipkedéssel a plasztika ellen? - a szakértő válaszolhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130314-arccsipkaedes-es-arcterapia-ami-valojaban-haszontalan-dr-kaszab-csilla-szakerto.html Agyvérzéssel került kórházba az amerikai rapperhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130316-lil-wayne-amerikai-rapenekes-agyverzessel-kerult-korhazba-allapota-sulyos.html Hóhelyzet testközelből: "Teljesen egyedül vagyok"http://www.life.hu/gyogyulj/20130316-y-diagnozis-hohelyzet-testkozelbol-marcius-15en.html