Durva baleset - levágott egy kis darabot jobb keze kisujjából Jesse James. Sandra Bullock exférjét motorépítés közben érte a baleset.

"Sajnos a kissrác nem fogja túlélni. Örülök, hogy ismerhettelek, haver." - ezt a vicces üzenetet posztolta Twitter oldalára Jesse James. A poénos írás a kisujjára utalt, amelyből egy véletlen baleset során lenyisszantott egy darabot. Figyelem, sokkoló kép következik!

Forrás: webstagram/jessejames

Sandra Bullock exférje, aki a West Coast Choppers tulajdonosa is, épp motort szerelt a műhelyében, amikor a kesztyűje beakadt az egyik gépbe, így történt a szerencsétlenség. Azt nem tudni, sikerült-e visszavarrni az ujját. Az eset után Jessie a TMZ-nek folytatta a mókázást. Úgy fogalmazott: "Megkérdeztem az orvosokat, hogy vissza tudnák-e varrni, de fejjel lefelé, a móka kedvéért."

 

A férfiak kihalnak? Van egy nagyobb problémahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130507-szakertok-szreint-a-ferfiak-5-millio-ev-mulva-kihalnak-az.html Kizuhant a kocsijából George Michaelhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130521-george-michael-enekes-kiesett-kocsijabol-az-autopalyan-igy-szerezte-mult.html Kórházba került a Barátok közt színészehttp://www.life.hu/gyogyulj/20130521-varkonyi-andras-a-baratok-kozt-vili-bacsija-ismet-korhazba-kerult.html Tornádó Oklahomában - rengetegen vesztek odahttp://www.life.hu/gyogyulj/20130521-tornado-csapott-le-oklahoma-allamban-rohamosan-no-az-aldozatok-szama.html Helen Mirren lett a brit királynő egy haldokló kisfiú miatthttp://www.life.hu/gyogyulj/20130520-helen-mirren-lett-a-brit-kiralyno-egy-halalosan-beteg-kisfiu.html