A spermaszakácskönyv ötletén felbuzdulva joghurtot készített testnedveiből egy ovostanhallgató nő Állítólag teljesen ehető. Az emberi hülyeségnek nincs határa...

Cecilia Westbrook megelégelte, hogy csak spermából készült nyalánkságokat ismer a világ, ezért elhatározta, joghurtot készít vaginája segítségével.

Forrás: Thinkstock

A vaginában is megtalálható Lactobacillus nevű baktériumot egyébként sajt és joghurtkészítésre a mindennapi gasztronómiában is használják, így ennek segítségével készített el a nő két adag joghurtot. Az egyikben tejhez, a másikban natúr joghurthoz adta hozzá hüvelyflóráját, egy éjszakán át állni hagyta, majd reggelire elfogyasztotta mindkét adagot, áfonyával. Nyami.

Állítása szerint romlott tejre hasonlított a kreálmány íze, és bár valóban egészséges bakériumok találhatóak a hüvelyben, az orvosok azt javasolják, inkább ne kísérletezzen senki a "házi-joghurttal", hiszen a jó baktériumok mellett rosszak is kerülhetnek bele. 

10 dolog, amit biztosan nem tudtál a spermáról - kattints IDEaz izgi listáért!