Lila monokli virít Sarka Kata kislányának szeme alatt

Forrás: Facebook/Sarka Kata -
Sarka Kata kampány erőszak családon belüli erőszak egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mielőtt bárki a szívéhez kapna, gyorsan eláruljuk, hogy egy, az állatok védelmében létrehozott kampány keretében történt a fotózás. Nem és nem és nem bántotta senki Katáék kislányát, Noncsit. Ügyes sminkmunka a lila monokli.

Kata a Facebook oldalán osztotta meg az egyébként (a megfelelő információk hiányában) valóban sokkoló fotókat.

Forrás: Facebook/Sarka Kata

A fotók alatt természetesen megmagyarázza, miről is van szó.

"Pár héttel ezelőtt átjött hozzánk Tornóczky Anita, aki az Állatvédőrség egyik meghatározó tagja, és elmondta nekünk azt, hogy mennyi bántalmazott kutya él, és mennyi mentésük van nap, mint nap! Ezen sajnos nem lepődtem meg, mert ilyennel már találkoztam én magam is... (Segítettünk is.) Viszont azzal nagyon meglepett, hogy kutatások bizonyítják, hogy aki egy állatot képes bántani, az könnyebben emel kezet emberre is... Főként gyerekre, hiszen kisebb, és védtelen... Borzasztó ezzel szembesülni, hogy ilyen előfordulhat! Anita megkérdezte Noncsit, a keresztlányát, és minket is, hogy lenne-e kedve részt venni ebben a kampányban, hogy felhívjuk a figyelmet erre, és ezáltal hátha tudunk segíteni másoknak! A válasz igen volt, de főként Noncsi döntött. Izgatottan várta a fotózást, ahol tudta, hogy szerepet kell majd játszania! Azt gondolom, hogy a feladatot tökéletesen teljesítette. A másik szereplő pedig Izé, aki mentett kutya, és Noncsi nagy barátja! Természetesen Milla is elkisért minket! "

A szülők döntését persze lehet véleményezni, bár a néhány óra alatt kapott majdnem kétezer lájk azt bizonyítja, hogy nem vették szívükre a rajongók a nemes cél érdekében elkövetett átverést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.