Kés alá fekszik Sarka Kata - Szemműtéten töri a fejét

Forrás: Facebook/Kata Sarka -
Sarka Kata szemműtét szemüveg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kata nem szépészeti beavatkozáson töri a fejét, hanem éleslátását reméli visszanyerni a művi beavatkozással. 

Sarka Kata rövidlátó. A szép híresség természetesen csináltatott magának szemüveget, amit azonban gyermekei miatt nem visel.

Forrás: Facebook/Kata Sarka

"Nem szeretik, ha szemüveget hordok. Ez azért van, mert az ő fejükben az az elképzelés él, hogy csak a nagymamák, az öreg emberek hordanak. Azt hiszik, hogy ha rajtam is van, akkor idős vagyok. Ez bennük rémületet kelt, mert az öregedés fogalma még nem teljesen tisztázódott a fejükben" mesélte a Borsnak Kata.

"Természetesen beszélgettem velük erről, próbáltam elmagyarázni, mire való a szemüveg és kik hordják, de ha nem muszáj, nem veszem fel előttük. Idővel úgyis rendeződni fog ez a dolog a kis lelkükben, addig meg nem teszem ki őket felesleges aggódásnak" - tette hozzá Hajdú Péter felesége, aki tudja, a lézeres szemműtét megoldást jelenthetne, de egyelőre retteg a beavatkozástól, és reménykedik benne, hogy megjön a bátorsága a műtéthez.

Fantasztikus szemműtét - a lézeres látásjavító műtét

Az egyik leggyakrabban végzett szemészeti műtét során néhány perc alatt visszakaphatjuk rég elveszett éleslátásunkat. Na de hogy is zajlik egy ilyen beavatkozás? A Life.hu utánajárt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.