Amióta csak az eszemet tudom, a csapba pisilek (nem egészséges ráülni a WC-deszkára, mindenki oda teszi a fenekét). Azt viszont nem értem, hogy a transzneműek miért próbálnak mindig nézni közben?

Nyelvpiercing babáknak: ezért kell átlőni az újszülöttek nyelvét? című cikkünk óta tudjuk, hogy létezik egy Reductress nevezetű oldal, ahol különböző furcsaságok jelennek meg. Például álanyák, akik a terhesség nyolcadik hónapjában arról beszélnek, az otthonszülés után átszúrják majd a pici nyelvét, mondván jobb minél előbb túlesni a piercing betételén. Ez persze egy álhírportál esetében így is van rendjén, és ez egyben azt is jelenti, hogy hiánypótló történeteik nem valóságosak, pusztán csak elgondolkodtatók. Ez is egy ilyen. A kardinális kérdés pedig, amire a választ keressük, hogy mégis miért néznek minket a transzneműek pisilés közben? És hogy ki mondta, hogy csak wc-be lehet csurgatni?

Forrás: Thinkstock

"Éppen a nyilvános vécében vagyok, próbálok ráülni a mosdóra, amikor belém hasít a félelem: vajon van egy transznemű személy a mellékhelyiségben, aki meg akar lesni pisilés közben?" - teszi fel a kérdést teljesen őrült cikkében a nemlétező író, akit az egyszerűség kedvéért nevezzünk Jennifernek. Írásában kifejti, hogy nőnek lenni nagyon sok biztonsági aggállyal jár, és egyik ezek közül az, hogy pisilés közben esetleg egy transznemű személy kerül a közelébe, különösen akkor, ha éppen felhúzott szoknyában, térdre tett kézzel ül a mellékhelyiség középső mosdókagylóján.

Indítsd vizelettel a napod: Ez lenne az új trend?
Egy amerikai egészségügyi tanácsadónő nemrég megjelent könyvében buzdít a vizelet bizarr felhasználási módjairól. Ha eddig azt gondoltad, nincs új a nap alatt szépségápolás terén, akkor hatalmasat tévedtél. Januári cikkünkben írtunk a pisiről, mint szépség- és egészségmegőrző csodaszerről. Bizarr? Persze, hogy az...

"Én tiszteletben tartom, hogy a transzneműek azt csinálnak a szabadidejükben, amit csak akarnak, de azért az nem úgy van, hogy egy nap felkelsz, elhatározod, hogy nő leszel, és meglesel engem pisilés közben. Nem így működik a természet" - fejtegeti az ál-Jennifer, aki úgy véli, a természet rendje szerint, ha egy adott nemmel jöttél a világra, senki nem engedte meg neked, hogy meglesd, amint éppen valaki egy nyilvános vécé mosdójába, esetleg egy baseballstadionban vagy egy olyan házban pisil, ahol csak ártatlan gyerekek tartózkodnak.

"Én tiszteletben tartom a természet törvényeit, ezért hadd pisiljek a mosdóba" - érvel.

8 probléma, amire a vizelet jelent megoldást:
A gondolat, hogy mihez kezdhetnénk a vizeletünkkel, nem nagyon foglalkoztat minket. Egyes szakértők azonban azt állítják, ez nagy hiba: a vizeletnek számos hatékony felhasználási módja van - bemutatjuk a leggyakoribbakat!

"Ha egy olyan fülkében pisilnék, aminek tárva nyitva van az ajtaja (hiszen sötét van bent), biztos nem szeretném, ha egy transznemű elsétálna az ajtó előtt, és rám pillantana miközben pisilek. Hiszen mindannyian tudjuk, hogy ez az, amit a transzneműek szeretnek nézegetni. Mindegyik csak azt akarja; figyelni engem, a született nőt, miközben a nyilvános vécé ülőkéjére pisilek, és közben idegeneknek üvöltözni a jogaimról" - legalábbis ezt gondolja Jennifer, és ez az, amiért úgy döntött, csokorba gyűjti a problémáit.

Forrás: Thinkstock

Miért kell állandóan odalesniük, miközben vizelek? Miért?

"Időnként, ha másnak a kertjébe pisilek, egy olyan háznál például, amit azért választottam ki, mert ott olyan érzésem volt, mintha egy nő érintene meg, eszembe jut, hogy bent a házban lehet, hogy egy transznemű ember van, és nézi, ahogy pisilek. Hát ez milyen ijesztő. Hogyan is érezhetném magam biztonságban, ha a ház esetleg egy transznemű emberé, aki éppen engem, a cisznemű nőt figyeli, miközben éppen a háza előtt pisilek. Vajon teljesen izgalomba jönnek ettől? Gondolom, igen" - találgat Jennifer, bennünk pedig felmerül a kérdés, hogy vajon hol van a nyilvános pisilés lélektani határa?

Zavar, ha büdös a vizeleted?
Ettél már idén spárgát? Nem éreztél utána furcsa szagot vizelés közben? Utánanéztünk, mi okozta a jelenséget, vagy éppen miért nem észleltél semmi szokatlant.