Még mindig az intenzív osztályon van a békéscsabai színésznő - A kezével és a szemével már kommunikál

Forrás: MTI/Rosta Tibor -
Kara Tünde
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, felébredt a kómából a két hete színpadon újraélesztett színésznő, Kara Tünde. 

A hírt a színésznő férje, Czitor Attila közölte a Blikk-kel.

"Köszönöm szépen, hogy végig diszkréten álltak hozzám és ehhez a számomra nagyon nehéz helyzethez. Tündi még mindig az intenzív osztályon van, de már jobban van. Már nem altatják" -nyilatkozta.

Forrás: MTI/Rosta Tibor

"El sem tudom mondani, mennyire örülünk a hírnek, hogy jobbulás látszik Tündi állapotában. Folyamatosan kapcsolatban vagyunk a férjével, Attilával és az orvosokkal is. Attila azt mondta, hogy Tündi már a tudatánál van, és felfogja, mi történt vele. A kezével és a szemével pedig már kommunikál is. Elképesztően hiányzik mindannyiunknak, és nagyon szeretnénk már látni, de az volt a kérése neki és Attilának is, hogy egyelőre még csak a párja látogassa. Természetesen tiszteletben tartjuk a kérését, és továbbra is nagyon szurkolunk neki, és mindenben mellette vagyunk" - mondta el Fekete Péter, a Békéscsabai Jókai Színház direktora.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.