Egy balatoni diszkóban keveredett verekedésbe VV Ádám, akinek úgy ellátták a baját, hogy meg kellett műteni. 

Korábban a vonaton balhézott részegen, most pedig egy balatoni diszkóban keveredett verekedésbe a Való Világ 7 egykori játékosa, akit ismeretlenek támadtak meg a szórakozóhelyen. Úgy megverték, hogy eltört a keze, még műteni is kellett - írja a Blikk. 

Forrás: RTL 2.

Az egykori villalakó az esetről elmondta a lapnak: "Igazából még most sem tudom, mi történt pontosan, miért kötöttek belém azok az alakok (...) Már korábban is észrevettem, hogy ez a három férfi kiszúrt engem. Talán a Való Világból ismertek meg, de nem tudom biztosan, mert ez sem derült ki számomra. Én éppen táncoltam, amikor egyszer csak ott álltak mellettem, és az egyikük meglökött. Kérdeztem, hogy miért lökdös, mit akar, de csak annyit mondott, hogy nem tetszik neki a pofám. A következő pillanatban már ütött is".

Ádámot, elmondása szerint ez annyira váratlanul érte, hogy védekezni sem tudott. A földre került, ahol még jó párszor belerúgtak. Az egykori villalakó másnap még elment dolgozni, de olyan fájdalmak gyötörték, hogy kórházba vonult, ahol meg is műtötték.