Kórházba szállítottak egy 10 éves kislányt, aki nem sokkal később megszült

Forrás: Origo -
terhesség erőszak kislány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az iskolából vitték korházba, majd nem sokkal később életet adott gyermekének egy tízéves, brazil kislány. A hírek szerint a mostohaapja erőszakolta meg, a családnak pedig nem tűnt fel, hogy a kisgyermek várandós.

A Daily Mail számolt be az esetről, hogy egy fiatal, Belo Horizonte-i kislány hasfájásra panaszkodott és rosszul lett, ezért kórházba vitték. Ekkor derült ki, hogy terhes, és nem sokkal később meg is szülte gyermekét.

Forrás: Origo

A lap úgy tudja, a csöppség a hetedik hónapban jött világra, így most a koraszülött intenzív osztályon ápolják. A baba és a mama is jól vannak.

A kismama később a rendőrségnek bevallotta, hogy a nevelőapja erőszakolta meg. A férfi azzal fenyegette és zsarolta őt, hogy megöli az édesanyját és a testvérét, ha kitudódik, hogy molesztálja.

Az újdonsült nagymama állítja, nem vette észre, hogy a lánya várandós.

A hírek szerint a 40 éves férfit őrizetbe vették.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.