Noszály Sándor depresszió impotencia szerelem szakítás erekció teniszező
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori Nagy Ő Friderikusz Sándornak vallotta be, szakítása után mély depresszióba esett és impotens lett.

Noszály Sándor megcsalta nagy szerelmét, Novák Henit, és mire észbe kapott, a lány elhagyta őt. Mély depresszióba esett, 12 napig nem aludt, majd hazajött és kórházban is kezelték.

"Meghülyültem! Hazajöttem és megcsaltam. Nem dobott ki utána, de vita közben azt mondtam neki: Ha nem tetszik, költözz el, nézd meg milyen nélkülem". Mire észbe kaptam, hogy mennyire szeretem, ő már döntött, és nem jött vissza" – mondta Sándor, aki nem tudta feldolgozni a történteket és mély depresszióba esett.

„12 napig nem aludtam, beleestem egy mély depresszióba, megszakadt a szívem. Az utolsó pillanatban Los Angelesben felszálltam egy gépre, és hazajöttem a János kórházba. Az volt a legfontossabb, hogy aludjak. Antidepresszánsokat szedtem, impotens lettem, aztán egyik este erekcióm volt és akkor tudtam: meggyógyultam, jól vagyok" – mondta a teniszező.

Elképesztő zombi-show az RTL Klub műsoránhttp://www.life.hu/sztarok/20151009-elkepeszto-zombishow-az-rtl-klub-hungarys-got-talent-musoraban-laszlo-martin-tancos-jovoltabol.htmlA Hungary's Got Talentben Lálszló Martin produkciójától eldobtuk az agyunkat - ilyen durva tánckoreográfiát még sosem láttunk. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs: „Imádom ezt a szürreális műsort"http://www.life.hu/sztarok/20151009-sebestyen-balazs-imadja-hogy-az-rtl-klub-hungary-s-got-talent-tehetsekutatoja-egy-szurrealis-musor.htmlA Hungary's Got Talent első adásában láthattunk Pumped Gabo-hasonmást, káromkodó versmondót, sőt még egy zombi is megelevenedett a színpadon. Az biztos, hogy az RTL Klub show-műsorának színesebbnél-színesebb mezőnyétől mindenkinek tátva maradt a szája. TV + Sztárok--Bögyös playboy ikrek – gondolnád hogy elrontották a plasztikájukat?http://www.life.hu/sztarok/20151008-hugh-hefner-odavolt-a-dogos-bogyos-playboy-ikrekert-akinek-plasztikai-mutetjeiket-elrontottak.htmlHugh Hefner odavolt a szőke szépségekért és mindkettőjükkel együtt élt a hatalmas orgiáiról híres playboy házban. TV + Sztárok--Hoppá! Bereczki Zoli és Majka igen erősen tapadtak Liptai Claudiárahttp://www.life.hu/sztarok/20151012-bereczki-zoli-es-majka-tapadnak-liptai-claudiara-a-sztarba-sztar-adasa-elott.htmlA vasárnap esti Sztárban sztár előtt posztolt intim fotót magáról Liptai Claudia. A szép műsorvezető a kollégáihoz került igen közel egy szelfi erejéig. TV + Sztárok--Rajosan rappelt Tóth Gabihttp://www.life.hu/sztarok/20151011-toth-gabi-ll-juniorkent-rappelt.htmlLL Junior is végigbulizta Tóth Gabi produkcióját. Az énekesnő a Raggamoffin című slágert rappelte el kőkeményen. TV + Sztárok--Gáspár Lacinak ítéltük a Sztárban sztár legjobb lába díjáthttp://www.life.hu/sztarok/20151011-gaspar-laci-whitney-houstonna-alakult.htmlMajka szerint Liptai Claudiára hasonlított Gáspár Laci, mikor Claudia még a Szomszédokban játszott. Tilla szerint inkább Dr. Bubó Ursulájára. Szerintünk mindegy, hogy kire, de nagyon jó lábai vannak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.