Így fest szemüvegben Sarka Kata

Forrás: Facebook/Sarka Kata -
Sarka Kata szemüveg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kontaktlencsét nem bírja a szeme, megműttetni pedig egyelőre nem akarja magát, ezért szemüvegek között válogat Sarka Kata. 

Hajdú Péter csinos felesége a követőit kérte meg, segítsenek, melyik modellt válassza. Kata posztjához több mint ezren(!) szólatok hozzá, ami még lájkból is elképesztő mennyiség és persze ki az egyes, ki a kettes szemüvegre szavaz, sokan pedig a műtétre próbálják rábeszélni Katát.

Segítsetek a döntésben kérlek! A kontaktlencsét nem bírja a szemem, a műtéthez egyelőre gyenge vagyok, ezért elhatá...

Közzétette: Sarka Kata2016. február 20.

Rubint Réka kés alá feküdt

A fintneszlady rövid hezitálás után a műtétet választotta. "Távolra már nagyon régóta nem látok jól, 13- 14 éves korom óta hordtam folyamatosan kontaktlencsét, de érzékeny lett rá a szemem. Nem volt váltószemüvegem, amivel pihentethettem volna időnként, ezért feladta a szemem a tűrést, és alatta beödémásodott. Persze először nagyon megijedtem, hisz nem tudtam, hogy mi okozza a szemem alatti hatalmas, puffadt karikákat, ami nagyon csúnyán nézett ki. Elmentem mindenféle kivizsgálásra, ahol megállapították, hogy minden laboreredményem tökéletes lett. Ez után javasolta a belgyógyász, hogy konzultáljak szemésszel is. Itt kiderült a turpiság, azaz hogy a kontaktlencse okozza a problémát, ennyi év után már nem bírja a szemem a viselését" – magyarázta a beavatkozás előtt Réka, akinek 1,5-es és 2-es erősségű szemüveget kellett hordania.

Kata egyébként gyerekkorában hordott már szemüveget, nézzétek:

1993-ban Forrás: Facebook/Sarka Kata

Gombos Edina is félt a műtéttől

"Már mínusz öt dioptriás a szemem. A folyamatos számítógépes munka és a tévéstúdió erős lámpái sem tettek jót, emiatt vált esedékessé a lézeres operáció. A kontaktlencsétől eltiltottak az orvosok, ugyanis a túlhordások miatt oxigénhiányos állapot lépett fel a szememben, egyes területeken, pontokon már nem is látok. Sajnos emiatt lencsét csak ritkán hordhatok, ilyenkor pedig bevörösödik, begyullad a szemem, ami nagyon kellemetlen érzés. A szemüveggel is problémáim vannak, sok helyzetben nagyon nem komfortos a viselése. Például túrázáskor, úszáskor" - nyilatkozta évekkel ezelőtt az Aktív egykori műsorvezetője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.